Mennyire számítok hívő katolikusnak, ha rendszeresen járok templomba, imátkozom is, de nem gyóntam kb 15 éve? 37/f
Templomba jársz, katolikus vallás szerint vagy megkeresztelve,
tehát gyakorló katolikus, vallásos vagy.
Az, hogy hívő vagy-e mindettől független, mert lehetsz hívő akkor is, ha a templomot messzire elkerülöd.
Ez nem átok! Az impotenciád csak a fejedben van. Egy ilyen blokkot egy jó pszichológus simán kezel. A helyedben felkeresnék egyet. Lehetséges, hogy egyszerűen orvosolható a problémád.
(csak zárójelben, milyen keresztény az aki varázslatban hisz és milyen pap az aki átkoz? Én úgy tudom, hogy a mágia BŰN!!!)
Teljesen katolikusnak, kereszténynek számítasz.
Ha nem élsz életvitelszerűen bűnös állapotban (pl. vadházasság), akkor bátran menj el gyónni is, nem fog kinevetni. Sőt az Eukarisztiva vétele segít, hogy ellent tudj mondani a bűnnek.
Természetesen nem vagy elátkozva, nem kell foglalkozni a szektással (más kérdéseknél is éktelen ostobaságokat ír), aki felvetette, hogy lehet őseid bűnei miatt átkoztak el. Badarság, sőt ostobaság.
Lelki problémáiddal fordulj a paphoz, fizikai, testi gondjaiddal pedig orvoshoz. Számtalan oka lehet problémádnak, nem tudom voltál-e vele orvosnál.
"(csak zárójelben, milyen keresztény az aki varázslatban hisz és milyen pap az aki átkoz? Én úgy tudom, hogy a mágia BŰN!!!)"
A pap nem átkozta, csak rá akart ijeszteni, ami egyébként helytelen dolog valóban.
Az első felében igazad van, én babonának nevezném, ami tényleg bűn.
A mostani lányok miatt van. Sajnos a nagy többség romlott, lehet szexuálisan kihívó, ezért is jelenhet meg nálad impotencia.
PL. nekem is volt olyan barátnőm, aki azt mondta, hogy miért nem 20-21 cm a fütyim. Azt inkább ott kell hagyni, ha magamra veszem, most nem állna fel. Volt aki durván szétugrálta a f*rkam, azután már majdnem azt hittem, hogy többet nem áll föl, annak is menni kellett.
Úgyhogy nekem 1001 okom lehetett volna erre, a matyizásról nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!