Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Azok akik tisztasagi fogadalma...

Azok akik tisztasagi fogadalmat tettek hogyan tudjak kivarni az eskuvot?

Figyelt kérdés
En idaig csak egyszer voltam szerelmes, es mi is ugy gondoltuk, h eskuvoig nem lesz sex, de aztan egyszer csak megtortent mivel ugy ereztuk h annyira szerelmesek vagyunk h nem tudunk egymasnak ellenallni. Azok akik kibirjak azok nem szerelmesek csak szeretik egymast?
2018. aug. 6. 21:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26%
A szerelem is csak a hormonok játéka, semmi más.
2018. aug. 7. 07:59
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Engem nem igazán érdekel te kivel fekszel össze, vagy bárki más, viszont az kellemetlen, hogy visszaigazolásért tetted fel a kérdésedet. ÉS előre várom, a hozzád hasonló pszichológiai állapotban lévő személyek lepontozását, akik szintén tudják, hogy hitük szerint helytelenül cselekednek, de úgy érzik, ha találnak magukhoz hasonló tévelygőket, akkor az megnyugtatja őket.

Előre megmondom, ha a gyakorin ezer ember biztatna, hogy "nyugodj meg, nincs ezzel baj" te akkor sem fogod magad hosszú távon jól érezni. Amikor másoktól várjuk a visszaigazolást az aktuális állapotunk helyességéről, helytelenségéről, önmagában egy belső káoszra mutat rá, amivel előbb, vagy utóbb szembe kell nézni.

Ja igen. Nem vagyok keresztény.

2018. aug. 7. 10:14
 13/14 anonim ***** válasza:
15%

Csak akkor kell kapcsolatba kezdeni, ha már kész valaki a házasságra is. Nem fog sikerülni, ha valaki tizenévesen kezd járni valakivel. Ezen kívül még ezek segíthetnek:

[link]

Én megvártam az esküvőt, de nem a szerelem hiánya miatt. Szerintem más sem.

2018. aug. 7. 10:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen várni, csak erős akarat kell. Mi is vártunk az esküvőig, és egyáltalán nem bántuk meg, sőt szerintem ez még erősebbé teszi a házasságunkat még ma is.
2018. aug. 10. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!