Azok akik tisztasagi fogadalmat tettek hogyan tudjak kivarni az eskuvot?
Engem nem igazán érdekel te kivel fekszel össze, vagy bárki más, viszont az kellemetlen, hogy visszaigazolásért tetted fel a kérdésedet. ÉS előre várom, a hozzád hasonló pszichológiai állapotban lévő személyek lepontozását, akik szintén tudják, hogy hitük szerint helytelenül cselekednek, de úgy érzik, ha találnak magukhoz hasonló tévelygőket, akkor az megnyugtatja őket.
Előre megmondom, ha a gyakorin ezer ember biztatna, hogy "nyugodj meg, nincs ezzel baj" te akkor sem fogod magad hosszú távon jól érezni. Amikor másoktól várjuk a visszaigazolást az aktuális állapotunk helyességéről, helytelenségéről, önmagában egy belső káoszra mutat rá, amivel előbb, vagy utóbb szembe kell nézni.
Ja igen. Nem vagyok keresztény.
Csak akkor kell kapcsolatba kezdeni, ha már kész valaki a házasságra is. Nem fog sikerülni, ha valaki tizenévesen kezd járni valakivel. Ezen kívül még ezek segíthetnek:
Én megvártam az esküvőt, de nem a szerelem hiánya miatt. Szerintem más sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!