Nekem az a sorsom hogy meghaljak?
Végül mindenki meghal. Ez elkerülhetetlen.
Az egyetlen amit tehetünk, hogy fityiszt mutatunk, és nem halunk meg, amíg nem elkerülhetetlen.
Szia
Űlj le nyugodt, csendes helyen, és gondolkodj azokon a dolgokon, amelyekkel rendelkezel...
Hamar rájöhetsz, hogy rengeteg mindenért van okod hálát adni a Teremtődnek. Pl, megvan mindkét lábad?, kezedid?, hallásod?, látásod?, szüleid?, tesvéreid?, otthonod?,.......rengeteg mindennel rendelkezhetel, amit természetesnek veszel, de másoknak még reménye sem lehet az életében arra, hogy legyen neki....
Ha ezeket nem tudod értékelni, akkor a nagyobb dolgokat sem veszed észre. A sorspod, amellyel rendelkezel nagyrészt te magad határozod meg a rossz, vagy jó döntéseiddel.
Pl. dönthetsz úgy, hogy ezentúl boldog életet élsz, és teszel is azért, hogy elérd. Persze elérhető célokat tűz ki magd elé. Arra öszpontosíts és értékeld, amid van....akkor hálás szív alakul ki benned, és boldogabb lesz a mindennapod.
Kizárt, hogy selejt volnál.
Élet és cselekvőképes vagy. Az emberek közt ez nem számít selejtnek.
Ráadásul szerencsés is vagy, mert biztos lehetsz benne, hogy a pillanatnyi vágyad, amit most a sorsodnak nevezel teljesülni fog.
Így boldogan tehetsz, amit akarsz, de legjobban akkor jársz ha szeretettel fordulsz az emberekhez Még ahhoz is, akiről azt gondolod utál. Meglásd "sorsodat" is másképp fogod látni.
Mókára fel!
Üdv!
Figyelj...semmi baj nincs azzal, hogy meleg vagy. Hidd el, lehet normális kapcsolatod egy normális emberrel.
Hogy az emberek utálnak miatta? Még itt sem veled van a baj. Velük van. Ők ilyen beszűkültek, hogy nem képesek túllátni a melegségeden, és elfogadni téged, mint embert.
ha a haverjaid ezzel piszkálnak, szard le őket. Ez a te életed, és ne hagyd, hogy azok a faszok elrontsák neked. Lehet, hogy klisének hangzik, de ez az igazság.
Mindenki megérdemel egy boldog életet. Te is. Igen, most szar, de ha sikerül túllendülni, elfogadni magad, és tenni azért, hogy jobb életed legyen, és jobban érezd magad, akkor garantálom, hogy megtérül a fáradságod.
Az sosem megoldás, ha megölöd magad. Tudom, hogy vannak ilyen gondolataid, és hogy azt hiszed, hogy nem vagy erre a világra való. De biztosítalak-minden embernek van itt helye, és ebbe te is beletartozol.
És igen, előbb-utóbb mindnyájan meghalunk, de előtte azért éljünk is, nem?
(tudom, ez tele volt közhelyekkel, de őszintén szólva, nem tudtam volna más szavakkal elmagyarázni a dolgokat. )
Ha nagyon kilátástalannak látod a helyzetet, kérlek, kérlek keress fel pszichológust, ha pedig krízishelyzetben vagy, hívd ezt a számot: 06 (80) 505-505 (ingyenes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!