Isten miért utál engemet?
Rengeteg tragédián kellett átmennem és még be se töltöttem a második X-et.
Ezeket a tragédiákat legfeljebb csak privátba küldöm, ha valakit érdekelne.
Észrevettem hogy Isten szeret engemet megbüntetni és az öngyilkosság közelébe lökni.
Majd adni nekem egy dolgot amit elvesz a lehető legfájdalmasabb módon a lehető legváratlanabb pillanatban.
#Lucifer666: „Milyen tragédiákon estél át?”
A szomszéd nagyfiú elvette a búgócsigáját, és meg kellett ennie az iskolában a grízes tésztát.
#5:
• Isten teremtette a világot? – Igen.
• Isten teremtette az embert? – Igen.
• Isten teremtette az embert olyanra, amilyen? – Igen.
• Isten teremtette a természeti törvényeket? – Igen.
• Isten teremtette a játékszabályokat? – Igen.
• Felelős azért isten, ami az ő általa teremtett világban az ő általa teremtett játékszabályok között élő ő általa teremtett emberekkel történik? – NEM.
Fuck logic.
#8: >>Ha te egy ilyen istenben hittél eddig, akkor nem csoda, hogy kiábrándultál. Ráadásul láthatod, hogy az Istent kritizáló "kérdésedre", ideözönlöttek azok az emberek, akik szeretik gyalázni Istent a saját kárukra.<<
A te érvelési hibád a nem igazi skót. Ahhoz, hogy az istenről bármilyen állítást meg lehessen fogalmazni, először is definiálni kéne az isten fogalmát. A definíció szabályai szerint egyértelműen megkülönböztethető legyen mástól. Olyan definíciónak kell lennie, amellyel minden istenhívő maradéktalanul egyetért.
Nem mondhatod azt, hogy az nem az igazi isten volt, amiben ő hitt.
Ráadásként leírod, hogy "számodra" mit jelent az isten, de ez minden, csak nem objektív meghatározás. Ő is mondhatja neked, hogy a te istened nem igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!