Iskolán kívül van lehetőség hittanra járatni a gyermeket vagy ez már megszűnt?
Figyelt kérdés
Reformátusok vagyunk. Az adott iskolában nem túl minőségi a hitoktatás állítólag és nekünk fontos lenne...2018. júl. 8. 22:35
11/15 anonim válasza:
Már megbocsássanak az itt hozzászólók,de kinek mi köze is van hozzá,hogy a kérdező gyereke jár-e hittanra,vagy nem? Semmit nem tudtok a hátteréről,de már olyan költeményeket olvasok itt,hogy kit mennyire erőltettek,meg kényszerítettek. És? Honnan tudjátok ennyire biztosan,hogy a kérdező gyerekét nem érdekli a dolog? Álljatok már le,állandóan a szabad választással jöttök,hogy nem szabad senkire semmit ráerőltetni,erre ti vagytok az elsők,akik beledumálnátok,hogy más hova járassa a gyerekét,holott egyiküket se ismeritek.
12/15 anonim válasza:
Bárcsak én anyukám is úgy gondolkozott volna, mint a kérdező. Nem jártam se templomban, se hittanra iskolás koromban. 25évesen tértem meg Istenhez, a lényeg a dologban, hogy akik nagybuzgón mondogatják hogy felesleges hitre taníttatni a gyereküket, nehogy
13/15 anonim válasza:
Nehogy az számonkérje később. Ha a gyerek viszont nem lesz hívő, akkor nem fogja érdekelni hogy járt-e templomban.
15/15 anonim válasza:
Ne foglalkozz a rosszindulatú emberekkel :) Természetesen van, menj el egy közeli (vagy szimpatikus) plébániára, és ott érdeklődd meg :) És igen, nagyon fontos a kicsik erkölcsi, és vallási alapműveltsége. Akárki akármit is mond..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!