Vajon Isten miért büntethet impotenciával egy tinédzsert?
Figyelt kérdés
2018. júl. 8. 21:48
1/12 anonim válasza:
Egy tinédzser minek akar még szexelni? Csak okosan, majd házasságban. :)
Az ilyen dolgokat meg nem Isten bűntetéseként felfogni. :)
2/12 A kérdező kommentje:
Gyökérkém! Ha nem áll fel, akkor soha nem lesz feleségem. Okos
2018. júl. 8. 22:22
3/12 anonim válasza:
Az impontenciának számtalan oka lehet, ez nem Isten bűntetése.
Bocs, nem megbántani akartalak. Isten nem bűnteti ilyenformán az embereket. Nagyon hamis istenkép azt képzelni, hogy az Úr a tüzes istennyilával jól lesújt ránk, és azzal bűntet, hogy kellemetlen dolgokat, vagy betegségeket okoz nekünk.
4/12 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy Isten bárkit büntet ilyesmivel, vagy más betegséggel, de javaslom, hogy menj el orvoshoz, hogy kivizsgálják, mi állhat a háttérben. Nem tudom, hogy ez a problémád csak alkalmanként jön elő, vagy folyamatosan ilyen. Az se derült ki, hogy megvizsgáltak-e már, szal így túl sokat senki se fog tudni mondani.
5/12 anonim válasza:
Pl Én.
Nem szexeltem házasság előtt!!!
7/12 anonim válasza:
#6 Az hogy nem szexelsz és nem áll fel, nem ugyan az. Azt mondod házasság előtt fel sem állt?
Kérdező, menj orvoshoz.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem voltam orvosnál. Szervi bajom lehet.
2018. júl. 8. 23:09
9/12 anonim válasza:
Ne akarj okosabb lenni az orvosoknál, ha problémád van, akkor menj el hozzájuk. Tudod olyan mondás is van, hogy segíts magadon, Isten is megsegít. Nem tudhatod, hogy pontosan mi bajod.
10/12 anonim válasza:
#2: Ennyire lenézed a nőket?
Egyébként pedig irány az orvos, minél előbb, annál valószínűbb, hogy tudnak rajta segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!