Ti hogy képzelitek el a sátánt Isten angyalaként, ha emberi külsőt kapna?
Nem tudom milyen az az ördögi alak, mert az ördögök azok szellemi lények, így nincs alakjuk.
De alakban valahogy így képzelném el:
Én már régebben is agyaltam ezen és mivel grafikus vagyok,már párszor le is rajzoltam az én elképzelésem szerint. Megpróbálom körülírni,remélem érthető lesz,ilyenben sose voltam jó: maga az alap színe fehér,mintha egy emberformájú fényesség lenne,de ha elé állnak,nem vetül rá árnyék. A tónusai nem bőr,hanem arany színűek,ahogy a haja is,a szeme pedig teljesen fehér. Hatalmas,szintén fehér-arany páncélozott ruha van rajta,ami tele van színes drágakövekkel. A szárnyai pedig szintén arany színűek,1-2 helyen fehéren csillognak.
Na,hát nem tudom,ez alapján mennyire láttad magad előtt,de én ilyennek képzeltem :)
Ahogy én elképzelem:
Magas, kb 2 méter magas. A bőre aranyszínű, rendkívül izmos, nagyon, mintha egy mesefigura lenne. Nincsenek szárnyai, viszont alkarvédőt visel, ami arany színű. Arany színű csizma is van rajta. A haja sárga színű, és feláll, mint ahogy a Dragon Ball-ban pl. Son Gokunak. A szemöldöke dús, és sárga, mint a búzakalász. A szeme világos gesztenyebarna, és hatalmas elmebeteg vigyor van az arcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!