A "Szabad gondolat" és "kiáltószó" szerzője melyik szektához tartozhat?
Mindent leírni nagyon hosszú lenne. A szerző elutasítja a világ hiábavalóságait, úgy tartja a jelenlegi világot a Sátán irányítja, és az egész emberiséget a hatalmába kerítette. Természetesen az összes vallást ő tartja a kezében, kizárólag a szent könyv (a Biblia) tanai és Jézus tanításai megismerésével és követésével (tilos a bálványimádás - mind a személyi tárgyi és eszmei bálványok imádása - tilos elfogadni az emberek dícséreteit mert az nem Istentől való stb stb)lehet üdvözülni. Mindenki más elkárhozik.
Van aki ismeri esetleg ezt a 2 blogot?
Nem tudom, de beleolvastam, és épp az ellenkezőjét találtam benne:
"Viszont azt mondani, hogy a biblia isten szava, a legtudatlanabb és legeltévelyedettebb “istenkáromlás”, melyből kigyógyulni, tényleg csak az Élő Isten segítségével, a Krisztus erejével és bölcsességével lehet."
Egy önjelölt próféta, aki osztja az észt:
"Drága barátom, a biblia bálványozása, de még Jézus bálványozása és imádata is a legveszélyesebb céltévesztés, mely durván ellehetetleníti a tékozló fiúk és lányok számára, hogy beteljesítsék azt, amiről a hiábavalóság felett úrrá lett, ekképp az igazságot éhezők számára utat mutató „isten-ember fiú” beszélt.
A Biblia NEM isten szava, hanem bizonyságok Istenről. Jézus NEM isten, hanem isten gyermeke, mint ahogy bárki azzá válhat, aki, mint megmondatott, lélek által újjászületik. "
Semmit sem tud szerencsétlen. De legalább jól érzi közben magát.
A véleményem pedig hogy nem is érdemes ilyen kérdéseket feltenni mivel ez általában megosztja a véleményeket ...
De mint szerző igen uj szekta New Age irányvonal 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!