Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lehet megszabadulni a...

Hogyan lehet megszabadulni a sátántól, és az ő csábításaitól?

Figyelt kérdés
Tudtok hatásos módszert, akinek sikerült leírná?

2018. jún. 25. 14:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én ezt egyszerű önuralommal megoldom :)

Akinek meg nem megy menjen el pl küzdő sportolni majd ott megtanítják.

Én pl 5 évig Ju-jitustam ( ugyan azt tanultam mint a tekesek) most pedig 1 éve Muaj Taiozok, de vannak kevésbé megterhelő típusok is melyek nagy hangsúlyt fektetnek a lelki békére is Pl: kung fu, thai chi...

És már hirtelen nem is lesz szükség vitatkozni saját magatokkal. Utóbbiakat nyugodtan el lehet kezdeni 50-60 évesen is! További előnyei: idővel eltűnik a súly felesleg, javul a közérzet, nem lesz szükség vérnyomás csökkentőre, és ami a legdurvább dolog hogy javulni fognak az ízületek! (a rendszeres dinamikus mozgás hatására feljavul a szervezet keringése, és elkezd termelődni az ízületek kenőanyaga is...). Ettől még lehet továbbra is misére menni.

2018. jún. 26. 20:59
 12/20 anonim ***** válasza:
és imádkozni a kitartásért!
2018. jún. 26. 21:01
 13/20 KZitus ***** válasza:
0%

Szia

CSAK a saját erődből nem fog sikerülni. Ő hatalmas erejű gonosz, az mber mindenkori ellensége.

Ha a tökéletes Ádámnak és Évának nem sikerült, akkor miért gondolnánk, nekünk sikerülni fog.

DE! Isten sok sok mindent leír a Sátánról, ezért MINDEN taktikáját, és csapdáját felismerhetjük, ha alaposan megismerjük, és azt tesszük, amit Isten kér tőlünk."„Erős torony az ÚR neve, oda fut az igaz, és védelmet talál” PÉLDABESZÉDEK 18:10. Isten Szava hatalmas kerítésként védhet a gonosz minden cselszövése ellen. Gondolj csak arra kérlek, hogy maga Krisztus is azzal védekezett a sátáni kísértéskor, hogy azt mondta, és tette, ami "Meg van írva...."

pl. valamikor dohányoztam. De tudtam, hogy nem tetszik Istennek, ha szennyezem a tőle kapott életemet. Ezért első lépésként kidobtam az összes cigit, és kerültem minden olyan helyzetet amennyire lehetett, amikor cigizni szoktam(pl.a reggeli kávé mellet). Ezért a munkahelyemen ittam a kévémat ezután, ahol nem lehtett cigizni....és hasonlók.

Természetesen minden "kísértő helyzetben" kértem Istenemet segítsen nekem....és megszabadultam a "csábítástól". Azóta nem csak az egészségem védem, de egy csomó pénz is a családban maradt.

2018. jún. 27. 15:28
 14/20 Lux morulus ***** válasza:
42%

Kétdező !

Téged mire csábít? Arra, hogy kenj magadnak még egy lekváros kenyeret?

Nyugodjál meg szépen,... téged semmi komolyra nem tudna tanítani, így marad a lekváros kenyér. Finom az! Kenj még egyet nyugodtan.

11 #

"Én pl 5 évig Ju-jitustam ( ugyan azt tanultam mint a tekesek) most pedig 1 éve Muaj Taiozok, "

Há te akkkkora kírájj vagy, hoty még anná is hatmalsab.

És ezen az sem változtat, hogy még az álltalad - állítólag - üzött sport, nevét sem tudod helyesen leírni.

Te is kenj nyugodtan, még egy lekváros kenyeret. Nem lesz gond.

szép napot

2018. jún. 27. 22:49
 15/20 anonim ***** válasza:

Sohasem érdekelt a helyesírásom, nem azért fizetnek!

Ha nem hiszed a dolgokat gyere el edzésre az meglátod:

[link]

Ne száj karatézzál cselekedj

2018. jún. 28. 07:46
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem tudsz tőle végleg megszabadulni. Minden napot meg kell harcolni. Van persze, amikor sokkal erősebb a csábítás.

Vannak helyzetek, amikből egyszerűen nem tudsz jól kijönni. A tanulság az, hogy messziről kerülni kell az ilyen helyzeteket. Tudod jól, hogy hol és mikor szokott nagyon megkísérteni, ezeket próbáld előre elkerülni. Ha egyféleképp nem sikerül, próbáld máshogy. Valamivel pozitív dologgal el kell terelned a figyelmedet, de a kísértés idején ez már késő. Mindig meg kell előzni. A lényeg, hogy sose nyugodj bele, hogy legyőzött. Vagy ha egy jó ideig hála Istennek sikerül elkerülnöd, mindig légy résen, mert elég egy kis lazítás, máris visszaestél.

2018. jún. 28. 10:23
 17/20 anonim ***** válasza:

Kapcsolódva az előzőhöz:

Folyamatos gyakorlással fokozatosan fejlesztve a tudatosságunkat.

Megszabadulni csak a tiszta abszolút tudat szinjét elérve fogsz. Az pedig a legnagyobb munka, de szerencsére a "végső" cél is.

Valójában erre van evilági születésünk.

Hajrá hát! Fel a fejjel, mert aki jó úton jár azt sokan segítik! :)

(meg sokan kísértik is ;)

2018. jún. 28. 15:19
 18/20 anonim ***** válasza:

.. folytatva.

Akinek sikerült az kis eséllyel lóg itt a GYIKon. Aki jó úton jár az sem mondhat biztosat, míg végig nem járta... de az ősöknek lehet hinni. Ha módszer kell:

Kezdd el az astang jógát.

2018. jún. 28. 15:24
 19/20 Lux morulus ***** válasza:

"Sohasem érdekelt a helyesírásom, nem azért fizetnek!"

Éhen halnál b©szod !

"Ha nem hiszed a dolgokat gyere el edzésre az meglátod:

[link]

Ez most komoly? Most már érdekelne azért, hogy neked, miért is fizetnek?

Papírnehezék vagy valami irodában,(?) vagy ajtókitámasztó ék, valami műhelyben?

"Ne száj karatézzál cselekedj"

4 küzdő sportot üztem 17 évig. Mellette/közben, még további négy más sportot csak úgy.

Nem most volt az igaz, de reggelire is kevés lennél.

2018. jún. 28. 15:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Gépészmérnök lennék már egy idelye, és van 17 beosztottam. Tömören ennyi a lényeg.
2018. jún. 28. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!