Engem miért nem segít meg az Isten?
(1János 5:14, 15) 14 És mi azzal a bizalommal vagyunk iránta, hogy bármit kérünk is az akarata szerint, ő meghallgat minket. 15 Továbbá, ha tudjuk, hogy meghallgat minket bármivel kapcsolatban, amit kérünk, akkor tudjuk, hogy meglesznek nekünk a kért dolgok, mivel kértük azokat tőle.
Ha a kérésed, nem egyezik Isten szándékával, akkor azt nem teljesíti, vagy másként fogod megkapni, mint ahogy gondolod.
"csak néha, ha tényleg szükségem van rá,"
A nagymamáddal mindig szoktál beszélgetni, vagy csak ha szükséged van rá?
A válasz megadja a kérdésedre a feleletet.
"Mert nem létezik. Én olyanban nem hiszek amit nem láttam saját szememel, majd ha látom elhiszem."
Akkor te nem hiszel a Hold túlsó oldalában és a gravitációban sem és még kismillió dologban. Rossz lehet neked. Azt se hiszed, hogy voltak ük ük őseid is:( Azt sem hiszed el, hogy édesanyád szült. Semmit:(
Azt hiszed, hogy a Nap éjjel megsemmisül, és reggel a semmiből újra születik, mint valami főnix madár. Sorolhatnám ...
Nem hiszel a logikában, a filozófiában és semmilyen szellemi dologban, még a gondolkodásban sem. Még abban sem hiszel, hogy nem hiszel abban, amit nem látsz, mivel ez egy gondolat, ami láthatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!