Az baj Isten szemèben ha boldogtalansàgomban sokat gondolok az öngyilkossàgra?
Isten megbocsájt minden teremtményének.
Az öngyilkosság az szerintem ilyen megbocsájtható és megbocsájthatatlan között van.
Isten szemében semmi sem baj...ő tisztában van az univerzális igazsággal, így az öngyilkosságot is megérti, mert tudja, hogy senki nem válik nemlétezővé halála után.
Isten létét elfogadod, ez azt jelenti, hogy a boldogtalanságod nem folyamatos...gondolj mindig az Úrra, mert ő segít, és tényleg veled van, ráadásul olyan közelségben, amilyen közelségben semmi más nem lehet.
azt nem tudom, hogy azért írtad e ki a kérdést, mert neked van problémád. Ha így van, akkor szeretnék neked ajánlani egy könyvet, pontosabban egy tanítást, ami megértetheti az emberrel a "valóságot". Veszteni nem veszthetsz vele, szerintem egy próbát megér.
Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége.
üdv és sok sikert.
25/F
utolsó voltam
Vissza kell emlékezni a múltra, mert a múltból élünk és ha a múltba nem tudunk visszamenni erőt venni annak erejéből akkor végünk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!