Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az baj Isten szemèben...

Az baj Isten szemèben ha boldogtalansàgomban sokat gondolok az öngyilkossàgra?

Figyelt kérdés
18/L
2010. jún. 16. 21:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
próbálj meg örülni a kis dolgoknak is ...és legyenek céljaid amiknek van értelme élni(zene,rajz,állataok,sport stb) és már nem is leszel boldogtalan,probáld az ellentétjét csinálni ami a boldogtalanságodat okozza (ha anyagi eredetű akor csinálj olyat amihez nemkell pénz -azért mondom mert nállam is ez a helyzet :) ) van értelme élni,a temetőt meg hagyjuk meg azoknak akiknek Isten veszi el az életét :)
2010. jún. 27. 23:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Isten megbocsájt minden teremtményének.

Az öngyilkosság az szerintem ilyen megbocsájtható és megbocsájthatatlan között van.

2010. jún. 27. 23:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Isten szemében semmi sem baj...ő tisztában van az univerzális igazsággal, így az öngyilkosságot is megérti, mert tudja, hogy senki nem válik nemlétezővé halála után.

Isten létét elfogadod, ez azt jelenti, hogy a boldogtalanságod nem folyamatos...gondolj mindig az Úrra, mert ő segít, és tényleg veled van, ráadásul olyan közelségben, amilyen közelségben semmi más nem lehet.

azt nem tudom, hogy azért írtad e ki a kérdést, mert neked van problémád. Ha így van, akkor szeretnék neked ajánlani egy könyvet, pontosabban egy tanítást, ami megértetheti az emberrel a "valóságot". Veszteni nem veszthetsz vele, szerintem egy próbát megér.

Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége.

üdv és sok sikert.

25/F

2010. jún. 28. 13:57
 14/15 anonim ***** válasza:
isten nincs. Ne gondolj ilyen dolgokra, h. isten. Inkább a múltból, őseid erejéből merítsél....
2010. jún. 28. 20:54
 15/15 anonim ***** válasza:

utolsó voltam

Vissza kell emlékezni a múltra, mert a múltból élünk és ha a múltba nem tudunk visszamenni erőt venni annak erejéből akkor végünk van.

2010. jún. 28. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!