Az baj Isten szemèben ha boldogtalansàgomban sokat gondolok az öngyilkossàgra?
Megfosztanád magadtól az életett amit Isten adott?
Ez egy ajándék,akármennyire is fáj,talán meg is van írva,de hidd el mindig eljön a várva-várt boldogság,előbb vagy utóbb.
Ne törd a fejed ilyenen
Isten nem haragszik!!! Ő maga a szeretet! Látja a helyzetedet, és ne 1 mogorva szigorú öregembernek képzeld el! Az Ő szellemének az 1. kettő gyümölcse a szeretet és a boldogság! Ő mosolyogva néz rád és nagyon szeret! Mint a tékozló fiúnál, amikor kifutott elé! El ne hidd hogy mérges! Látja a helyzetedet és tudja hogy a sátán kever ilyen helyekre, hogy ezáltal (és az öngyilkosság által) elválasszon Istentől! És Ő ezt nem akarná, mert szeret és hiányzol neki! Ő megértő! Ő a legjobb apuka a világon! És így nézz rá! Mint egy szerető, megbocsátó és minden helyzetben melletted álló és kezét nyújtó mindenhatóra, akinek semmi sem lehetetlen! Még a depresszióból való kihozás sem! Engem is abból szabadított meg, és most már teljesen szabad és boldog vagyok!!!
Csináltam neked a youtube-on 1 lejátszási listát... pár zeneszám van rajta ami pont erről szól... Ha van kedved hallgass meg 1-2-t.
http://www.youtube.com/user/veghdetty#p/c/A69DB573178A8F91
(jobboldalt legörgeted, ott vannak a dalok címei... Lista neve: Isten szeret!)
Remélem sikerül megtalálnod Isten szeretetét, kegyelmét és szabadságát!
Sok sikert (+ ha úgy érzed segítség kell, írj! Szívesen segítek bármiben)!
Szeretettel: egy 18 éves lány ;)
17:26 köszönöm a válaszodat!
és köszönöm a videókat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!