Balasa Bence kérdése:
Más is feltámasztaná a magyarok ősvallását?
Figyelt kérdés
nekem nagyon hiányzik hogy nem tudunk sokat régi múltunkról, vallásunkról hogy nem tudok a régi isteneinkhez imátkozni csak szégyen szemre házi oltárnál.
"valamikor régen gazdag hitvilágunk volt, de azt különös kegyetlenséggel elpusztította a történelem számtalan vihara´
2018. jún. 8. 15:14
111/130 anonim válasza:
Hogy jobban értsd:
Démon az aki elszakít. Szó szerint Diabolosz, a szétválasztó.
Nem a csúnya patás, hanem az aki azt mondja: aki másképp csinálja az a patás.
112/130 A kérdező kommentje:
én csak azt nem szeretem ha valaki mindent ami nem keresztény el akar törölni
2018. júl. 7. 20:31
113/130 A kérdező kommentje:
és igen ilyen "lényekhez szeretnék imát mondani (az egyiptomi anubiszhoz és más istenekhez főleg)
2018. júl. 7. 20:34
115/130 A kérdező kommentje:
#105-106
te biztos olyan típus vagy amit leírtam: mindent ami nem keresztény el akar törölni
2018. júl. 7. 21:06
117/130 anonim válasza:
Eddig a pogány magyar istenek akartad imádni, átpártoltál a pogány egyiptomi istenekhez? Nem biztos, hogy jó szemmel nézik az előbbiek, hogy az utóbbiaknak kezdtél el hódolni.
118/130 anonim válasza:
Én nem akarom eltörölni. Söt tanulmányoznám is ezeket a vallásokat de nem szolgálnám isteneiket...
119/130 anonim válasza:
Meg azt remélem tudod hogy a régi istenekhez (jó nem mindhez ) áldoztak is állatokat az Azétkoknál embereket is. A mai modern kereszténység szerintem ennél kulturáltabb ( de ez is fel vett pár pogány dolgot)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!