Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki imádkozik velem ezért a...

Ki imádkozik velem ezért a fiatal fiúért/lányért?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

nagyon elszomorodtam mikor olvastam a kérdését. Mindenki imádkozzon gyógyulásáért aki csak tud!

2010. jún. 15. 19:03
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
2010. jún. 15. 19:05
 2/32 anonim ***** válasza:
83%
Én imádkozok veled!!
2010. jún. 15. 19:14
 3/32 anonim ***** válasza:
19%

én nem

több millió ember beteg ezen a világon,vagy éhezik vagy gyilkosság,erőszak áldozata lesz,vagy természeti katasztrófa sújtja őket...stb

Értük is lehetne egyenként imádkozni..:(

Sajnálom ezt a lányt/fiút,de nem mondok imát KONKRÉTAN érte..

bocsi

2010. jún. 15. 19:15
 4/32 anonim ***** válasza:
12%
hát én 100 hogy nem. értem se imádkozik senki. amúgy meg ateista vagyok xd
2010. jún. 15. 19:19
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok hívő, de szoktam "imádkozni", hogy jobb legyen az emberek sorsa. Ő is beletartozik. Szomorú nagyon. :(
2010. jún. 15. 19:20
 6/32 anonim ***** válasza:

2. válaszoló

Az imádság nem versenyfuttatás, és nem attól függ, hogy mennyit imádkozunk, hanem az, hogy meghallgasson téged-e Isten, mert te életeddel mellé álltál, így közelebb kerültél hozzá, így megfog minden imát meghallgatni. Ha te közelebb vagy Istenhez, akkor mindenkiért, akit te szeretnél imádságaid meghallgatásra talál.

2010. jún. 15. 19:26
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

Én is imádkozom érte!

Gyógyuljon meg!

2010. jún. 15. 19:27
 8/32 anonim ***** válasza:
0%
Biztos hogy nem fogok imádkozni érte. Én is sajnáltathatnám magam sok mindenért.
2010. jún. 15. 19:40
 9/32 anonim ***** válasza:

Hát látom, van egy-két önző ember.

A másodikat leoltjátok, pedig neki van igaza. Miért érdemelné meg ez a tag jobban, hogy érte imádkozzunk, mint bármely más sanyarú sorsú ember?

Az utolsó-féle "nem imádkozom érte, megvan a magam baja" mentalitást rühellem. Önző barom, nem tudok rá mást mondani.

2010. jún. 15. 19:50
 10/32 anonim válasza:
Micsoda tahó emberek vannak... hogy írhat valaki ilyet, mikor valaki idegenektől próbál segítséget kérni, hogy leleket öntsenek belé, ti meg ilyenek vagytok... ??!! Én szurkolok neki és mindenkinek aki hasonló helyzetben van... és mindenkinek aki bajban van azt kívánom oldódjon meg a problémája... de ilyenek a magyarok, ha nekem szar mindenkinek legyen az, ugye? gratulálok.
2010. jún. 15. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!