Ki imádkozik velem ezért a fiatal fiúért/lányért?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
nagyon elszomorodtam mikor olvastam a kérdését. Mindenki imádkozzon gyógyulásáért aki csak tud!
én nem
több millió ember beteg ezen a világon,vagy éhezik vagy gyilkosság,erőszak áldozata lesz,vagy természeti katasztrófa sújtja őket...stb
Értük is lehetne egyenként imádkozni..:(
Sajnálom ezt a lányt/fiút,de nem mondok imát KONKRÉTAN érte..
bocsi
2. válaszoló
Az imádság nem versenyfuttatás, és nem attól függ, hogy mennyit imádkozunk, hanem az, hogy meghallgasson téged-e Isten, mert te életeddel mellé álltál, így közelebb kerültél hozzá, így megfog minden imát meghallgatni. Ha te közelebb vagy Istenhez, akkor mindenkiért, akit te szeretnél imádságaid meghallgatásra talál.
Én is imádkozom érte!
Gyógyuljon meg!
Hát látom, van egy-két önző ember.
A másodikat leoltjátok, pedig neki van igaza. Miért érdemelné meg ez a tag jobban, hogy érte imádkozzunk, mint bármely más sanyarú sorsú ember?
Az utolsó-féle "nem imádkozom érte, megvan a magam baja" mentalitást rühellem. Önző barom, nem tudok rá mást mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!