Szerintetek elképzelhető, hogy az 1941 végén európára zúduló rendkívüli hideg isten közbenjárása volt, hogy a nácik ne tudják megnyerni a háborút?
Figyelt kérdés
1941 előtt kifejezetten meleg volt a kontinensen, de aztán jött a változás. A nácik kétségtelenül itt bukták el a háborút.2018. máj. 29. 12:18
11/12 anonim válasza:
Még Isten szerintem a németek mellett még ezt is adta ajándékba az embereknek, hogy minél többen haljanak meg. Ahoy a jelenések könyvében meg van írva. Szerintem Isten Hitlert használta fel, hogy az embereket büntesse. Én így értékelem a két világháborút. Úgy mint az ószövetségben mondta, hogy a Fáraót is ő támasztja, az hogy utána mi lesz a Fáraóval ki tudja... A földi élet értelme a szenvedés.
12/12 anonim válasza:
Ha bibliailag nézed a dolgot, akkor máshol kell keresgélned. Ábrahám egyik ígérete így szól: Megáldom azt, aki téged megálld, és megátkozom azt, aki téged megátkoz. Ez Izraelre is vonatkozik, és Izrael népe nem más, mint Jákob - aki Istentől az Izrael nevet kapta - a leszármazottai. A németek is beleszálltak ebbe, az biztos. A Biblia beszél Izrael helyreállásáról - kétezer évig senki nem hitt benne - de ma már ott van, ahol eredetileg is volt, ha nem is teljességében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!