Mikor lesz legközelebb első áldozás Szekszárdon?
Figyelt kérdés
A katolikus templomban.2018. máj. 26. 21:20
1/4 anonim válasza:
Ha esetleg nem akad szekszárdi válaszoló, akkor elmondható, hogy évente egyszer van mindenhol elsőáldozás. Tehát mindig pont rá egy évre, amikor most volt.
2/4 anonim válasza:
Miért nem mész be a templomba és kérded meg ? csak mert olyan sok templom nem lehet ott.
3/4 A kérdező kommentje:
Első kommentelő! Köszönöm, tudom, hogy egy évben csak egyszer van. És pont a mostani alkalom kellett volna, nem a jövő évi.
Masidik kommentelő! Nem igazán mentem sokra az egyház segítségével sem, mert az ott megadott információ (mint utóbb kiderült) téves volt, és több időponttal találkoztam több különböző helyen,amivel ez nem egyezett.
Ezek után nem mertem bízni benne.
2018. jún. 1. 22:50
4/4 anonim válasza:
Szekszárdon tavaly és idén is - Mennybemenetel ünnepén volt, mivel ez a Belvárosi templom búcsúja, Pünkösd előtt egy héttel van Mennybemenetel ünnepe mindig, de Pünkösd meg Húsvét is változó ünnep.
Máshol nyilván máskor van szerintem áprilistól júniusig bezárólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!