Az iszlám szerint, ha a müezzin imára hív, a Sátán hangosan fingik, hogy ne hallja. A kereszténységben van valami hasonló tanítás? Ha harangoznak a templomban, vagy a pap elkezdi a misét, ott is fingik a sátán?
Aha, műanyag.
Maradjunk annyiban hogy értelmi fogyatékos vagy.
19 # válaszod
"értelmi fogyatékos vagy."
21 # válaszod
"értelmi fogyatékos vagy."
3 válaszodból kettőben ismétled magad. Pont úgy, mint azelőtt.
Én tudom ki vagy, és ha te nem tudod, hogy én ki vagyok, akkor nem én vagyok az "értelmi fogyatékos".
Nem írom, hogy játszd nyugodtan a hülyét, mert neked nem kell ezt játszani.
Tehát amint írtam :"Sekélyes szókincsed,... "
És igen...tudod te, hogy miért nevezlek műanyag muszlimnak.
Ez hatalmas ! Komolyan mondom, hogy az undorom mögött, már-már csodálom az együgyűséged.
A régebbi feltevésem újra bizonyossággá vált; téged nem az eszedért tart Allah. Te, egy kib©szott boxzsák vagy.
Még egy kis bizonyítékot elrejtek arról, hogy te vagy az. De ezt majd később előadom.
"idióta"
:) Már megint.
Nem kettő van, - mint már írtam egy kérdésnél- hanem van úgy, hogy Luxét használom. De mindegy is.
A lényegen nem változtat.
Nem Luxot kell bennem felismerni, te agyament.
Nem lehetsz ekkora balfék! De most komolyan.
Muslinca csávó! Teljesen kész vagy haver!
Nemdogma voltam
Az ilyen népi babonákat nem kell egyből „az iszlám eredeti tanításai” alá venni.
Ez ugyanolyan mintha én azt mondanám, hogy a kereszténység tanításai közé tartozik, hogy a macskákat ki kell irtani, mert azok valójában álcázott boszorkányok. Nyilván nem tanítja ezt a keresztény vallás, ez csak egy babona.
Ahogyan egy csomó mindent is amit úgy tüntetnek fel mint „iszlám tan” az nem más mint népi babona.
Az a youtube csatorna pedig egy keresztény fundamentalista hazugsággyártó uszító oldal (a magyar megfelelője talán a hitgyüli lenne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!