Az iszlám szerint, ha a müezzin imára hív, a Sátán hangosan fingik, hogy ne hallja. A kereszténységben van valami hasonló tanítás? Ha harangoznak a templomban, vagy a pap elkezdi a misét, ott is fingik a sátán?
Gondolom valami dzsihádfigyelő szintű szennylapról szedted ezt.
Koránban az olvasható hogy a Sátán tűzből lett teremtve tehát nincs az emberhez hasonló fizikai teste, így nem hajtják a gázok és szellenteni sem tud. Ebből az következik hogy a fenti hadisz nem hiteles.
Luther is írt egyszer olyat, hogy a Sátánt egy finggal kell elűzni... :D
De nincs ilyen, mint amit te írtál.
Nem kell semmin csodálkozni. Ez az iszlám szellemi színvonala.
Ha leírod az igazat a sok agymosottnak, akkor iszlamofób vagy. Pedig nem vagyok az én sem, csak egy destruktív, dekadens, gyökérségnek tartom az Ábrahámita vallásokat. Különösen az iszlámot.
Megjött Allah marhája is.
Szerencsétlen műanyag muszlim "barátom" !
Sekélyes szókincsed, szövegértési képtelenséged, lehetővé teszi számodra, hogy a muslincáéhoz hasonló szintű muszlimlét gyönyörűségeit megtapasztald.
Persze a te szinteden ez a lét csúcsa, de muslincától fölfelé minden élőlényhez méltatlan.
Idióta mi? He-he. Allah marhája.
Tudod te azt. :)
Van olyan nyilván aki nem tudja, de azért biztos vagyok abban, hogy pár embernek rémlik valami.
Főleg abban vagyok biztos, hogy te tudod, és most ez a lényeg. Nem kell az értetlenkedés.
Te...műanyag muszlim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!