Aki mostanában letörte a Jézus szobor karját, megveri az Isten?
Figyelt kérdés
Nemrég volt a hirekben. Ha pl. nem veri meg akkor mindent elnéz az Isten? Tehát bármit csinálunk tökre mindegy.2018. máj. 24. 19:47
1/13 anonim válasza:
Eléggé megverte már azzal hogy ennyi észt adott neki...
2/13 anonim válasza:
Mért büntetné meg Isten, ezt honnan veszed?
Mért kellene Istennek megbüntetnie egy szobor miatt? Még ha Krisztust ábrázolja is, csak egy szobor. Majd megbűntetik az emberek műalkotás rongálásáért.
3/13 anonim válasza:
"Ne legyenek neked faragott isteneid énelőttem".
4/13 anonim válasza:
Olyan téren, ahogy te gondolod, a haja szála se fog meggörbülni.
Viszont ha a rendőrség elkapja, akkor más a helyzet. (Meg is érdemli a ktsg!)
De azért ezt se felejtsük, felebarátaim: 2 Mózes 20:4-5
5/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk én az Újszövre gondoltam de ti jöttök a óval.
2018. máj. 24. 20:21
6/13 anonim válasza:
Isten nem ver meg senkit. Majd mindenkit halála napján tettei és hite szerint megítél. De addig se fog senkire sem dögvészt küldeni, mert ezt vagy azt csinálta.
7/13 anonim válasza:
Azt állítanád, hogy az Újszövetség érvénytelenítené a Tízparancsolatot? :P
8/13 A kérdező kommentje:
Miért? Az egész Katolikus egyház érvénytelenítette a Tízparancsolatot? Ugyanis a szobrot papok szentelték fel
???
2018. máj. 24. 22:13
9/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez olyan, mint itt Kecskeméten volt, hogy a jászolban a kis Jézus szobor mellé szart valaki.
Tehát ezt is szabadon lehet csinálni?
Mondjuk kegyeletsértés volt. Bemondták a TV-ben.
2018. máj. 24. 22:15
10/13 anonim válasza:
Nem kegyeletsértés, mert nem elhunyt ember sírja mellé szart, de valami törvény biztos lefedi ezt is, pl. garázdaság (?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!