Vallásosok! Nektek mi a véleményetek a "Dining Room or There is Nothing" című kisfilmről? Milyen érzéseket vált ki belőletek?
Nem tudom, mire fel arcoskodtok, én voltam olyan naiv, hogy azt hittem a vallásosoknak is van legalább annyi angol tudása, hogy ezt az egyszerű címet értelmezni tudják. Vagy ha nem, hát fél perc alatt lefordítják...
There is nothing: Nincs ott semmi. A film tulajdonképpen kétszer van lejátszva, csak visszafelé van lejátszva. A lényege, hogy a halál után nincs semmi.
Nem mondom, hogy nagy valami, de szerintem érdekes és ötletes cucc. A szimbolikája sem valami eszméletlen bonyolult, egy habókos is simán megérthetné...
Persze ha a Bibliát szarozom, meg fikázom, akkor törölve vagyok meg felháborodás van, pedig csak egy butácska mesekönyv az, amiért annyira odavagytok.
12
Én nem félek, te miért félsz ennyire?
"azt hittem a vallásosoknak is van legalább annyi angol tudása, hogy ezt az egyszerű címet értelmezni tudják"
Képzeld van. Nem te vagy az egyetlen ezen a fórumon, aki tud angolul.
"Nem mondom, hogy nagy valami"
Hát én sem. Hasonlóan mély tartalma van, mint azoknak a képeknek, amikor egy fehér vászonra rárajzolnak egy fekete négyzetet. Mondanivalója nincs, művészetnek rendkívül gyatra, akkor miért is kéne hasraesni előtte?
Így továbbra is csak azt tudnám kérdezni, hogy mi a sz@r ez?
"Persze ha a Bibliát szarozom...."
Azért a Biblia egy másfél évezred alatt megírt hatalmas mű, melyben olyan alapelvek vannak (elsősorban az Újszövetségben), amire európai társadalmunk épül. Kb mintha a Mona Lisa festményt hasonlítanád Koko majom egyik rajzához.
Nincs új a nap alatt: A császár új ruhája épp erről a jelenségről szól. Társadalomkritika gyerekeknek.
Kérdező, a 12-es vagyok: mondd csak, te mindenbe és mindenkibe belemagyarázol valamit? Mitől féljek, mit szeretnél?
16
Ha beleszövőm Jézus havert, akkor már semmi baj nem lesz vele, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!