Vallásosok, szerintetek ez "gáz" lenne?
Figyelt kérdés
Ha eljárnèk úgy misére ,hogy én nem hiszek ebben az egészben?2018. jan. 28. 16:27
2/9 anonim válasza:
Valószínűleg nem te lennél az egyetlen.
3/9 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Nyitva van az ajtó mindenkinek. Nem zárt közösség vagyunk.
4/9 anonim válasza:
nem, sok templomban vannak olyan emberek is akik csak érdeklődnek, sokan akik nem ilyenek egyszer maguk is ilyenek voltak
5/9 anonim válasza:
Nem, gyere nyugodtan, mindenkit szívesen látunk. :)
6/9 HaEv válasza:
Bármelyik templomba bátran bemehetsz függetlenül attól,hogy miben hiszel. A tisztelet a lényeg - ők vannak otthon, ne akard őket megváltoztatni. :)
7/9 anonim válasza:
Szerintem inkább az lenne gáz,ha olyanban hinnél,amiről fogalmad sincs,vagy olyat vetnél el eleve,amiről semmit sem tudsz.
8/9 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Anno én is így jártam templomba,később egy darabig gyülekezetbe is,ahol jelenleg csütörtökönként pont olyan óráink vannak,amik első sorban ateistáknak szólnak,illetve más vallásúaknak.
9/9 anonim válasza:
A hit,hallásból van,s a hallás Isten igéjéből.
Hol hallhatná máshol Isten igéjét egy ember,mint ahol olvassák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!