Jársz templomba? Vagy van valami vallásos szokásod?
Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 10:05
1/12 anonim válasza:
én a csillagoktól kérek segítséget. én bennük hiszek:D
4/12 anonim válasza:
igen járok, vizsgák előtt mindig imádkozom:)
5/12 anonim válasza:
én szoktam járni templomba minden Vasárnap van amikor hétköznap is a miséken ministrálok is.
6/12 anonim válasza:
Nem járok, nem szeretem a vallást, ettől függetlenül hiszek Istenben.
7/12 anonim válasza:
Nem minden vasárnap, de járok misére. Vallásos szokásaim vannak, pl. mindennap imádkozom, szoktam lapozgatni a Bibliát, amikor ráérek. Római katolikus templomba járok, de nem szeretem, ha konkrétan ilyen vallásúnak neveznek, nem sorolnám magam egyik valláshoz sem, csak hiszek Istenben.
9/12 anonim válasza:
igen,minden nap hálát adok az Istennek,hogy megszabadultam a keresztény vallástól!
10/12 anonim válasza:
Nem járok templomba, viszont minden este hálát adok az Istennek és Istennőnek ( én csak így hívom az Istenséget), amiért segítettek megtalálni a jót a mai napomban is :) Na meg amiért segítettek elviselni a nehézségeket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!