Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tanúk, vasárnap anyáknapja...

Tanúk, vasárnap anyáknapja hogyan köszöntitek az édesanyákat?

Figyelt kérdés
2018. máj. 3. 15:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
20%
Úgy ahogy bármely más napon.
2018. máj. 3. 16:03
 2/19 anonim ***** válasza:
10%

Szervusz.

Egy másik kérdésben olvastam, hogy némelyek direkt provokatív kérdéseket tesznek fel.

Persze Én sem reagálok erre, mert tudom mire készülnek ezek a kérdések.

Biztos vagyok benne, hogy tudod.

2018. máj. 3. 16:45
 3/19 anonim ***** válasza:
76%

Az hagyján, hogy provokálnak, de PRIMITÍVEN teszik.

.

Kik köszöntik az édesanyáKAT?

Az anyagyilkos is azért nem lehet visszaeső, mert anya csak egy van.

2018. máj. 3. 16:50
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
Most ebben mi a provokatív?
2018. máj. 3. 17:22
 5/19 anonim ***** válasza:
60%

" Biztos vagyok benne, hogy tudod. "

Jegyezd meg,hogy SOSEM lehetsz biztos,mivel nem vagy Isten,hogy másokba beleláss. Ha meg tévedsz,akkor jön a mentegetőzés,hogy "de hát te nem tudhattad,ne ítéljenek el",de el fognak,mert ha előre ítélkezel,akkor nem mentség az,hogy nem tudhattad és azért ítélkeztél. Azzal a hozzáállással kéne indítani eleve,hogy nem tudhatod,még mielőtt bárkit provokátornak kiáltasz ki.

2018. máj. 3. 22:44
 6/19 anonim ***** válasza:
19%

"Most ebben mi a provokatív?"

.

Az, hogy a kérdező a kérdéseit a Tanukra 'hegyezi' ki, mintha ők egy különleges szerzet lennének.

Primitívség azt gondolni(?), hogy a szülő, az anya iránti szeretet vallástól, hittől függő.

Az sem lehet magyarázat, hogy a kérdezőt a JW-hitélet érdekli, hiszen kérdései nem azokkal kapcsolatos, hanem általános emberi megnyilvánulásokra vonatkozik.

.

Provokatívnak tartom azért a kérdést, mert mert általános emberi, nem vallási nézeteikkel kapcsolatos cselekvést hoz összefüggésbe.

2018. máj. 4. 05:55
 7/19 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszadó sajnos nálatok a szülői szeretet valamint a család tagok felé a szeretet gyakorlása vallás és felekezet függő, mások akik nem hozzátok tartoznak miért tudják és mérik megtartani az anyáknapját meg a többit!

névnapot,születénapot,nőnapot

mikulást.....stb lelkiismeret furdalás nélkül??????

2018. máj. 4. 06:22
 8/19 Pietrosol ***** válasza:
59%

Szia!

Nem köszöntik meg az édesanyjukat. Mégpedig azon agyhalott ideológia miatt, hogy szerintük aki ma anyák napját tart az egy ókori anyaisten kultuszt éltet.

Amúgy magam sem értem, hogy miért nem lehet Őket békén hagyni, hogy szabadon élhessék meg a hülyeségeiket.

2018. máj. 4. 07:42
 9/19 anonim ***** válasza:
19%
A kérdés azért provokatív, mert a kérdező biztosan tudja, hogy a Tanúk nem köszöntik május első vasárnapján az édesanyákat, és mégis felteszi a kérdést. Nem vagyok J.T. de gyalázatosnak tartom azt, hogy elég gyakran ehhez hasonló kérdésekkel piszkálják a Tanúkat. A Tanúkat nem kötelező szeretni, nem kötelező velük egyet érteni, de ez senkit sem jogosít fel arra, hogy idegesítse és hergelje a másikat. De aki mégis kedvét leli ezekben, annak javasolnám, hogy tegyen fel provokáló kérdéseket az ateistáknak, és az arra érkező válaszokra reagálva próbálja megvédeni az álláspontját.
2018. máj. 4. 09:15
 10/19 anonim ***** válasza:
60%

" Az, hogy a kérdező a kérdéseit a Tanukra 'hegyezi' ki, mintha ők egy különleges szerzet lennének. "

Van olyan kérdés,ami csak a HGY-re van kihegyezve,aztán van olyan,ami csak a katolikusokra,mégsem szólal fel alatta rajtuk kívül senki,hogy miért vannak provokálva. Nem értem,hogy a tanúk miért lennének tabu téma,ha minden más egyházról lehet kérdést kiírni,meg még ócsárolni is.

2018. máj. 4. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!