Vidám vasárnap. Hogyan lehet oda bekerülni?
Belépsz valamelyik gyülekezetbe, igazolod magad, átmész a fémdetektoron, és bent vagy. Nem kell jegy, adakozol ha akarsz, az egyetlen kizáró ok a tagságnál az ha öltél már embert, az egyetlen bűn amiért nem nyerhetsz náluk bocsánatot.
Ha érdeklődsz valószínűleg fogsz kapni egy Bibliát egy pásztortól vagy tagtól, és elhívnak a következő Istentiszteletre.
Ez mind butaság, csak annyit árul el, hogy a válaszadóknak nem sok fogalma van a dologról, de annál nagyobb ...véleményük - tudjuk, honnan fúj a szél.
A belépés természetesen ingyenes, és mi több, a kilépés is az. Másodszor, harmadszor, tizedszer, sokadszor, és bármennyiszer. Semmi sem kötelező, csak a normális viselkedés. Ezt úgy értem, hogy a kötekedőket kidobják, mint minden más rendes helyen.
Kedves Kérdező!
Bárki jöhet a gyülekezetbe, aki szeretné Istent valóságosan megismerni, semmi nem kell hozza. Ha Budapesti vagy a X. Kerület Gyömröi út 69.-be tudsz jönni. Szombaton és szerdán vannak Istentiszteletek, először a szombati alkalomra gyere, mely délután 5 től kezdődik. A vidéki gyülekezetek címet pedig itt találod: [link]
A tizedet természetesen nem kötelező befizetni. Viszont a mennybe jutni sem kötelező...
Ezt úgy értem, hogy lehet, hogy nem kell majd fizetned semmit sem, de akkor viselned kell annak a kockázatát, hogy el fog kárhozni és a pokolban fogsz égni.
Úgyhogy biztos, ami biztos, fektess be a jövődbe!
Ez utóbbi nem tudom trollkodás-e vagy csak egyszerűen egy tébolyodott agymenése.
De Jézus sehol sem kötötte az üdvözülést tizedhez. Aki ezt tanítja, hanem Krisztust szolgálja, hanem valaki mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!