Baj ha jobban èrdekel màs vallàs mint a sajàtom?
Figyelt kérdés
Baj ha Jèzus Krisztus ès Isten nem hoz làzba..tehàt nem olvasok bibliàt ès eggyàltalàn nem èrdekel(hiszek Istenbe amugy) de a skandinàv mitologia istenei jobban èrdekel?(nagyon-nagyon sokat olvastam ròluk)tehàt Odin,Freya,Loki jobban èrdekel mint a sajàt Istenem..ez baj?2018. ápr. 9. 17:51
11/15 anonim válasza:
Nincs baj, ha megmarad az érdeklődés szintjén. Engem régebben Egyiptom hozott lázba, majdnem egyiptológus lettem.
Szerintem itt nálad az a baj, hogy a kereszténység egyáltalán nem érdekel. Tehát nem fogsz tudni róla ilyen téren semmit. Akkor hogy akarod magad kereszténynek vallani?
12/15 A kérdező kommentje:
Jo..nem tudok semmit a keresztènysègről...akkor nem vallom annak magam ha arrol van szo :
2018. ápr. 10. 15:59
13/15 anonim válasza:
szerintem sem baj nekem kifejezetten jót tett hogy megtanultam jogázni meg meditálni de mind emelett imádkozom is viszont nem vallom magam semminek mert felesleges használom a vallások gyakorlatait ha már hasznosak de nem kötödöm hozzá és természetesen tudom hogy ez nem baj mert ezt én választotam és ettől sokkal elfogadobb lettem mert megismertem sok fajta nézetet. Ugyhogy csináld és tapasztald meg.
14/15 anonim válasza:
Ami valóban a te vallásod, annál jobban nem tud érdekelni semmi (mondhatjuk talán így, hogy érdekel).
Egyébként a skandináv mitológia nem olyan mint a kereszténység, nem egy ma is élő vallás.
15/15 anonim válasza:
#14 Ma is elő vallás, csak már sokkal, de sokkal kevesebben gyakoroljak, leginkább Ásatrú formájában,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!