Ha személyesen megismerhetnéd Istent, érdekelne-e?
Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 23:05
1/21 anonim válasza:
Ki az az Isten? Ha jófej akkor igen. vagy ha meghív egy sörre.
2/21 anonim válasza:
Természetesen igen! :) Egyébként is nagyon kíváncsi ember vagyok, ki nem hagynék egy ilyen lehetőséget! :) Sőt, semmilyen lehetőséget nem érdemes kihagyni :P
3/21 anonim válasza:
Nem vagyok vallásos de szívesen elbeszélgetnék vele egyről másról:) Jól jönne így érettségi előtt, főleg, hogy van kereszténység tételem is:P
4/21 anonim válasza:
Megkérdezném tényleg ő dugta-e meg Máriát.
6/21 anonim válasza:
Hat igen, ha Istent ugy kepzeljuk el, mint egy bacsikat, akkor nagyon szivesen beszelgetnek vele! Pont jo lenne!
7/21 anonim válasza:
Amennyiben biztosan ő lenne, akkor igen. Lenne hozzá pár kérdésem. Pl. miért várja el, hogy a keresztények "imádják" őt? A személyi kultusz nem szép dolog, a zsarnokokat pedig utálom (márpedig mindenki pokolra jut, aki nem hisz benne). Szóval egy kicsit újragondoltatnám vele ezt a "teremtés és társai" dolgot :)
8/21 anonim válasza:
00:09 Honnan tudod, hogy ezt Isten várja el? Szerintem a keresztények találták ki, és ők várják ezt el egymástól. Isten nem csinál ilyeneket :S
9/21 anonim válasza:
Hát minden esetre ezt hírdetik, mint igét és gondolom a Bibliában is ez van. Pl. Isten nevét szádra hiába ne vedd. Imádd a Te Uradat... stb.
10/21 anonim válasza:
00:09-es te lelki szegény...
Isten és az ember értelmi szintje között kb akkora a különbség, mint mondjuk egy giliszta, és egy emberé közt. Szerinted te ugyan mit tudnál újragondoltatni vele?:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!