Egy replikáns üdvözülhet?
Csillagkapu XD
Amúgy a válasz nem. Nem létezik isten, se menny, se pokol, és ha Jézus élt is egyáltalán, már 1984 éve meghalt, szóval nincs sok értelme ezekről beszélni.
1
A Csillagkapunak semmi köze a replikánsokhoz, mert azok a Szárnyas fejvadász filmekben szerepelnek, illetve Philip K. Dick könyvében, melynek a címe: Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal?
Ha bőven számít, akkor miért ne tudtad se a kérdésben, se az iménti válaszodban kibökni, hogy melyik filmre gondolsz? Mert rákeresve nekem egyből egy replikáns című filmet dobott ki a kereső.
Szerintem konkretizálnod kéne, hogy pontosan mit szeretnél tudni. Mert így kár kérdést kiírni, ha megfogalmazni sem vagy képes.
"Jó ha fejben összetudnak adni."
Neked milyen diplomád van? Hogy tudjam hova pozícionálni magam hozzád képest. Remélem természettudományok vagy műszaki területen phd fokozat, különben gyenge viccként hangzik a szádból amit írtál.
8
Nemsokára végzek Mérnöki MSC-n. Mi a probléma? Tán nem betalált, amit írtam. Szépen felvetted az inget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!