Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Írna valaki olyan aki hisz...

Írna valaki olyan aki hisz Istenben?

Figyelt kérdés

Ez egy hosszú téma lenne, de megpróbálom röviden leírni. Van/volt egy több mint 6 éves kapcsolatom, ami 3 éve nagyon rossz. Sok vita, szakítás, többször megcsalt, mindig megbocsajtottam. Januárban szakítottunk. Külön voltunk 1 hónapot, majd kiderült, terhes vagyok.Egyből ki is békültünk, de pár napig tartott a jó világ. Már mással él. Nem értem, hogy miért pont most adta Isten a babót, mikor előtte éveket vártam rà. Mi ezzel a célja, ha tudja mennyit szenvedtem?

Bocsánat ha hosszú, kritikások mellőzzenek légyszi!

2018. márc. 30. 20:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jól latod hogy Istentol jon a gyermekaldas, Ő aki dönt arrol hogy megfoganjon e egy magzat vagy nem, biznod kell Istenben hogy megsegit hiszen a Teremto Istennek gondja van minden emberre, kulonosen a varandos nokre, akik reszt vesznek az elet tovabbadasaban nem tulzas tarsteremtesben.
2018. márc. 31. 15:30
 12/14 Ozcar ***** válasza:

Hogy mi a célja ezzel, egyelőre ő tudja. Csak akkor fogod te is megtudni, ha hittel fordulsz Isten felé. Biztosan a javadra fordítja, ha megfelelően állsz hozzá.

Beszélhetünk privátban is, ha van kérdésed.

2018. márc. 31. 21:42
 13/14 A kérdező kommentje:
koszonom egytol- egyig a valaszokat !
2018. ápr. 2. 07:27
 14/14 világvége1 ***** válasza:
Tök véletlen.
2020. jún. 12. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!