Ti is beszélgetnétek Jézussal arról hogy hogyan teremtette meg ezt a hatalmas világegyetemet?
Hány csillag van az égbolton és ezekhez hasonló kérdések.
Én igen.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
No jó, jó, ha Jézus = Teremtővel, akkor az idő alatt, míg Jézus a Földön járt, ki intézte az Univerzum ügyeit?
.
követ62
Ha elfogadjuk a teremtés tényét, akkor el kell fogadni a Teremtő személyét is.
Egyetlen szóval sem mondtam, hogy hiszek a 6000 évvel ezelőtti teremtésben, de aki hisz, annak hinni kell az az idő óta eltelt éveket.
Kedves dubitus.
Akkor félre értettem amit írtál?
"Már csak azért sem, mert nem Jézus a Teremtő, ő 4000 évvel a világ teremtése után született."
Vagyunk néhányan akik ezt valjuk, hogy 4000 évvel a teremtés után született meg EMBERKÉNT Jézus.
És ez nem jelenti azt, hogy korábban már nem létezett.
De nem akarok ismétlésbe bocsátkozni. A #10-es felidézte az ígéket melyek azt támasztják alá, hogy Jézus a teremtő.
17
Világítani az tud, aminek van saját fénye. A fényvisszaverő mellényt sem hívjuk világító mellénynek. :)
"A fényvisszaverő mellényt sem hívjuk világító mellénynek. :)"
Kb. minden második gépkocsi tulajdonos világító mellénynek hívja...:)
@18: valóban nem, azt kukásmellénynek hívják...
De pl. az M42-t (Orion-köd) is világító gázfelhőnek nevezik, holott nem a gáz a fényforrás, hanem a benne található csillagok fénye gerjeszti azt. Vagy hasonló a helyzet a reflexiós ködökkel, melyeknek szintén visszavert fénye van. És még mindig csak égitestekről beszélünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!