Vélemény Jehova Tanuiról?
attól függ melyik tanuk. ?!
az egyszerű vallásos tanuk azok rendes tisztességes emberek,
csak rettenetesen átverték őket a vének és a vezetők
és ezért ezen utóbbi tanuk "nem emberek" hanem ...bűnözők
az én véleményem szerint is.
itt van egy pár elég friss vélemény a fórumban ,
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
Utálom őket.
Miért? Mert erőszakosak, nem értik meg, hogy a nem az nem. Nem akarom elvenni a szórólapot, nem akarok velük beszélni és nincs 5 percem, amikor munkába megyek. Nyomkodja a kezembe a papírjait, és amikor elfogy a türelmem, mert a "Ne haragudjon, nem érdekel/nem érek rá/sietek/stb mondatokat letojja, és ráförmedek, hogy NEM!, akkor én vagyok a neveletlen paraszt és ott morog az orra alatt.
az emberek olyanok amilyenek.
"a jehova az csak egy ruha rajtuk"
jók is rosszak is mint MINDENKI.
mint ahogy én is.
és irányíthatóak is mint mindenki.
és sajnos az 1 ezrelék részvénytársaság tulajdonos réteg
önnön önző céljaira felhasználja a 9999999999% ingyenes tagokat a folyamatos éves milliárd dolláros profitokért cserébe amit termelnek nekik az ingyen munkák által amit befektetnek más pénzt még jobban termelő vállalkozásokba. fizetség pedig a hit részükről és ezzel kész.
semilyen üzleti vállalkozás nincs ennél profitosabb, jobb! NINCS ! számoljon valaki számokkal utána!
nem tudok róla hogy valaha valaki ingyenes tag részesedett volna a folyamatosan képződő évi dollár milliárdokból,
hogy saját maga és a családja emberibb életet élhessen itt a földön.
nem erre találták ki és nem ezért működtetik ezt az igen igen profitos pénzes szinte megismerhetetlen tagságu zártkörü vállalkozást a valódi haszonélvezők emberi személyében.
az igen igen kártékony embereket használó
örtorony szektát kell minden erővel hivatalosan tisztességesen törvényeket betartva örökre eltüntetni ,
csak ez a megoldás ha valaki segíteni akar a megtévesztett ember tömegeken mert maguktól erre képtelenek mert akkora befolyás alatt állnak agyilag.
ezen kell gondolkodni és ezért TENNI mert csak a cselekedet számít és minden más csak szövegelés.
más megoldás nincs.
én szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!