Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vélemény Jehova Tanuiról?

Vélemény Jehova Tanuiról?

Figyelt kérdés
2018. márc. 25. 11:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

attól függ melyik tanuk. ?!

az egyszerű vallásos tanuk azok rendes tisztességes emberek,

csak rettenetesen átverték őket a vének és a vezetők

és ezért ezen utóbbi tanuk "nem emberek" hanem ...bűnözők

az én véleményem szerint is.

itt van egy pár elég friss vélemény a fórumban ,

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

2018. márc. 26. 17:37
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Erőszakosak, már nem fejszével terjesztik az igét csak meggyőződésük, hogy mindenki más hülye csak ők az okosak és erről megpróbálnak meggyőzni. A szüleim szomszédja ilyen, jó sokszor próbálkozott apám mindig elhajtotta, nem nagyon durván de elég határozottan, mégis folyton próbálkozott a mama. Inkább idegesítő, de amúgy osztálytársam is volt köztük és vagy 2x el is vitáztunk vallási dolgokról, elég kulturáltan, és nem volt rossz gyerek. Hát gondolom mint mindenki ott is van jó meg rossz ember is, alapvetően eggyel ártalmatlanabbnak gondolnám az átlagnál, sok kopasz kigyúrt mercis figurát nem láttam köztük szóval inkább kellemetlenek néha mint károsak. Az én hitem elég stabil annak ellenére, hogy nem konkrétan könyvhöz kötött tudom miben hiszek szóval olyan sok közös témánk nincs, nem vagyok az ingatag fajta kinél működjön az ilyen jellegű győzködés.
2018. márc. 28. 18:02
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rámenősek, jobb elkerülni őket...
2018. ápr. 9. 17:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
megnyerő külső és beetett előre bemagolt szöveget mondanak papagáj-módra holott gőzük sincs rólla mennyire meg vannak vezetve.Sok egyéb szervezet mellett az a Szervezet célja hogy bomlassza a Kereszténységet és mi tagadás ebben ügyesek.
2018. ápr. 22. 22:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Utálom őket.

Miért? Mert erőszakosak, nem értik meg, hogy a nem az nem. Nem akarom elvenni a szórólapot, nem akarok velük beszélni és nincs 5 percem, amikor munkába megyek. Nyomkodja a kezembe a papírjait, és amikor elfogy a türelmem, mert a "Ne haragudjon, nem érdekel/nem érek rá/sietek/stb mondatokat letojja, és ráförmedek, hogy NEM!, akkor én vagyok a neveletlen paraszt és ott morog az orra alatt.

2018. ápr. 24. 14:00
 16/16 anonim ***** válasza:

az emberek olyanok amilyenek.

"a jehova az csak egy ruha rajtuk"

jók is rosszak is mint MINDENKI.

mint ahogy én is.

és irányíthatóak is mint mindenki.

és sajnos az 1 ezrelék részvénytársaság tulajdonos réteg

önnön önző céljaira felhasználja a 9999999999% ingyenes tagokat a folyamatos éves milliárd dolláros profitokért cserébe amit termelnek nekik az ingyen munkák által amit befektetnek más pénzt még jobban termelő vállalkozásokba. fizetség pedig a hit részükről és ezzel kész.

semilyen üzleti vállalkozás nincs ennél profitosabb, jobb! NINCS ! számoljon valaki számokkal utána!

nem tudok róla hogy valaha valaki ingyenes tag részesedett volna a folyamatosan képződő évi dollár milliárdokból,

hogy saját maga és a családja emberibb életet élhessen itt a földön.

nem erre találták ki és nem ezért működtetik ezt az igen igen profitos pénzes szinte megismerhetetlen tagságu zártkörü vállalkozást a valódi haszonélvezők emberi személyében.

az igen igen kártékony embereket használó

örtorony szektát kell minden erővel hivatalosan tisztességesen törvényeket betartva örökre eltüntetni ,

csak ez a megoldás ha valaki segíteni akar a megtévesztett ember tömegeken mert maguktól erre képtelenek mert akkora befolyás alatt állnak agyilag.

ezen kell gondolkodni és ezért TENNI mert csak a cselekedet számít és minden más csak szövegelés.

más megoldás nincs.

én szerintem.

2018. ápr. 25. 05:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!