Jézus számára hogy telik a Mennyben az idő?
Szokott e aludni vagy pihenni ?
Mit tud csinálni egész nap ?
Előre is köszönöm a válaszokat!
megáll az idő, hogyismondjam ott minden van, és az túlemelkedik a valóságon
egyébként ez még mindig nem elég, a végső szinten a végtelen jelenlét érzése van, amikor izzón a lelkedbe hatol (ez nem volt olyan)
azon a szinten van tehát az igazi monád, azonnali jelenlét érzést és azon a szinten van egy oriási tüztenger, aminek a segitségével bármit el tudunk képzelni ami azonnal müködik is. a tüztenger kontrasztos és aranyszine van, és késöbb gömbnek látszodott elöttem mikor visszaemlékeztem...
ott van az Atya és az élet forrása, amitől a tereken túl tényleg előjön minden, ott van az igazi buddha tudás ami a velőig hatol, legkésöbb 7 év mulva megkaphatom azt is, mert most egyszer se láttam. (az volt ugyanis a legerősebb, hirtelen 1 percig tartó élményem) ott tényleg kinyilik valami és minden megváltozik ott, és végtelen a fény, az is ujholdkor szolt ugyhogy most is jöjjön el
azt kértem buddha tudásnak, hogy még véletlenül se tudják elérni, és az nagyobb, fényesebb, közelibb mint ez.. amit tudtam megtettem, annak szerelem a neve, én ezt a szintet is teljesitettem hogy megszerezhessem, igy tanitottam továbbra is
A mennyben az örök életű lényeknek nincs idő, így Istennek sem.
"Hát nem tudod-é és nem hallottadé, hogy Örökkévaló Isten az Úr, aki teremté a Föld határait? NEM FÁRAD ÉS NEM LANKAD EL." Ésa.40:28.
"Imé nem szunnyad és nem alszik az Izrael őrizője." Zsolt.121:4
Jézus folyamatosan közbenjár értünk I.Tim.2:5. A mennyei templomban Zsid.9. fejezet, de kiemelten a 11, 24. versek.
Persze készíti számunkra a mennyei lakhelyet is, mert megígérte Jn.14:2-3.
És készül arra is, hogy vissza jöjjön értünk.
Szia
Olyan kérdéseket tettél el, amelyre ember nem tudhatja a választ, mivel nem tekinthet be a szellembirodalomba, fizikailag. Te sem, biztosan ezért is kérdezted meg, de ebbe nekünk élő embereknek - nincsen betekintésünk.
Az is valószínű, hogy odafönt az időt sem úgy érzékelik, "számolják" mint mi itt lenn a földön.
Valamit azért megtudhatunk arról, mivel telik ott is az idő. Jézus ezt mondta: „Az én Atyám mindmostanáig folyton munkálkodik, és én is folyton munkálkodom” Ján 5:16, 17
Kedves #6.
Tényleg nem sokat tudhatunk hogyan értik a mennyben az időt. Viszont amit tudhatunk az le van irva a Bibliában. A Biblia emberi fogalmakat használ, hogy valamilyen szinten értsük mit akar közölni Isten velünk.
Ezért az időt is a mi gondolkodásmódunkhoz igazitotta.
Egy kisgyerekek, ha azt mondod december harmadikán, hogy három hét múlva karácsony. Nem tudja miről beszélsz. Le kell fordítani az ő nyelvére. Huszonegyet alszol és akkor lesz. Ha még a naptárban is kihúzzátok még jobban érti.
Nekünk sem kell túlgondolni azt ami a Bibliaban irva van.
# 6
Főleg a vallásokban nem :D
Mert azokban nagyon nincsen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!