Mi beszélhetett hozzám?
6 éves lehettem , amikor egy éjszaka anyukám mellett feküdtem , majd egy mély hang beszélt hozzám.
Én édesanyám mellett feküdtem az ágy bal oldali részén , de az ágy szélén. A mellettünk levő szekrény és sarok között , nem volt semmi csak sötétség és egyszer csak megszólalt egy mély hang annyira leblokkoltam nem bírtam mozogni , magyarul cselekvő képtelen voltam.
Másnap már az ágy ablak felőli részén aludtam.
Egy bizonyos idő elteltével már másik szobában aludtam.
Feltételezem azt , hogy sokan reális ; valamint olyan választ adnak, ami elfogadható. És szeretném elkerülni a kiosztó szövege(ke)et , de mi a magyarázat arra , hogy egy embert láttam egy fehér köpenyben , akinek szárnyai vannak , és előttem ereszkedik le? Megint írom 6 éves voltam,nem tudtam mi vagy ki az a sátán , vagy mi az hogy angyal , nem tudtam mi az a vallás.
Szerintetek , ennek van jelentősége , és hogy mit jelenthet a fent leírt 2 db jelenség?
Kedves Kérdező!
Valami történt ezek szerint veled, ami miatt ez újból felmerült benned kérdésként. Ezért ennek van jelentősége - de ennyi.
Mivel a félelemtől leblokkoltál - egyértelmű, hogy egy gonosz lényről van szó, aminek azért van hatalma. Ez a gonosz lény egy bukott angyal, tehát simán lehet szárnya meg "fehér" ruhája. Ijesztget, igen, bepróbálkozik. Nem vagy egyedül vele. Nekem is volt hasonló "élményem".
A lény kiléte nem függ attól, hogy te miben hiszel és miben nem.
Az lényegesebb, hogy ez most miért jött fel újra benned. Nem maradt abba a zaklatás?
Van ilyen, letezik siman.
Mond el legyszi mit mondott neked, pontosan miket mondott akarhanyszor is megjelent.
Tudok segiteni neked:
Jézus Krisztus nevét ha mondod semmi sincs ami meg nem inogna ez a név által.
Ez az a név amelyre maga a Sátán es az összes démon elesik vagy elmenekul.
Nincs olyan sötét gonosz erő ami meg nem hajolna ez a név előtt.
Miért: na most jön a bökkenő :)
Mert legyőzte a gonosz minden erejet.
Tanácsként: Gyere Jézushoz miél hamarabb, én helyetted rohannék hozzá, mert Ö az egyetlen aki megvédhet, és sikeressé és áldottá teszi léptedet és a végén örök életet is ad ajándékba.
Ez nem semmi. Menj hozzá amíg tart a kegyelem napja.
Először talán győződj meg róla, hogy tényleg alvási paralízised volt-e, mert szerintem az volt.A felébredés utáni bénultság erre utal.Vagy te is olyan vagy, aki szereti rögtön a legfélelmetesebb lehetőséget magáévá tenni???
Sok ökör barom idejön és már telebeszélik a fejedet Krisztussal meg a sátánnal, nem itt kéne kezdeni!
Kedves Kérdező,
Ha leírnád, hogy mit mondott neked a hang, könnyebb lenne beazonosítani.
Gondolom magyarul beszélt, és nem csak a hangszín maradt meg, hanem amit mondott, az is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!