Újjászületett Isten hivőként ha tudatosan vétkezel elkárhozol?
Az karhozik el aki fleadja a harcot a bin ellen.
Ha tidatosan vezkeztel de ujbol megtersz akkor el esz fpejteve
Amígy ebben a testi életben élsz, addig minden pillanatba kisértve vagy, és minden egyes nap meg kell térned.
Halálod után a lelki életben minden napod folyamatosan megtérés lesz.
A keresztyének újá születés alatt a halál utáni feltámadást értik. Halál előtt nincs újászülettés.
Tudatos vétkezés. Hát igen. Ugyebár hit által van üdvösség, tehát sorozat gyilkosként is feltámadok. De ugyan akkor bűn tudat nélkül nincs bűnbocsánat. Erre a kérdésre azt kell mondjam, hogy emberi logikával nem lehett válaszolni.
Kedves Kérdező!
Megtettem és itt vagyok! Nem is egyszer tettem meg. De megbántam. Volt, aminek a következményét nem lehetett helyre tenni, bár ezek az esetek mások életét nem érintették, ez nem volt mentség. Sokat tanultam ezekből a tapasztalatokból, és ma már azt tudom mondani, hogy aki ilyet tesz, az hisztizik.
Aki elkárhozik, az azért kárhozik el, mert elutasította Jézust - ez az egyetlen tett számít ebben a témában.
Miért? Mire készülsz?
Kedves Kövesdi Vilmos!
A keresztények újjászületésen NEM a halál utáni feltámadást értik! PONT hogy van újjászületés a halál előtt! Ezért a teljes okfejtésed - a kereszténység szemszögéből - téves. Ha azonban te ebben hiszel, az már más lapra tartozik, az a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!