Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A jehova tanúi a pokolra...

A jehova tanúi a pokolra fognak kerülni?

Figyelt kérdés
2018. márc. 7. 12:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

ha van pokol, akkor a jehova amerikai szekta vezetői, vénjei azok biztos valami olyan helyre fognak kerülni,

mert rettenetes bűn nyomja a lelküket.

lehet hamarabb itt a földön már a börtönbe,

mert az egyik legnagyobb rossz tettet csinálták és csinálják a Teremtő tökéletes egységet létrehozó akarata ellen,

hiszen az emberi lét legkisebb sejtjeit a családokat ahonnan minden indult, azokat teszik tönkre folyamatosan a szétdarabolásukkal,elkülönítésükkel hogy van fontosabb "családtag,rokon,testvér,..." kötelék ami nekik az örtorony amerikai vállalkozás tagsága ami nekik az emberi életnél is fontosabb.

iszonyatos bűn !!!

2018. márc. 8. 11:08
 12/29 anonim ***** válasza:
Azok a Tanúk akiknek nem volt lehetőségük megismerni a keresztény vallást, akiket Sátán egész életükben megtévesztett és félrevezetett, akik nem tudtak megszabadulni a szektától, egészen biztosan más mércével méri Isten majd, mint azokat akik megismerhették volna az igazságot.
2018. márc. 9. 10:25
 13/29 anonim ***** válasza:
Én római katolikusként azt mondom, hogy nem. Csak emiatt senki nem jut a pokolra.
2018. márc. 12. 20:31
 14/29 anonim ***** válasza:

én pedig reformátusként írom, hogy valóban nem fognak eljutni valóban még a pokolig sem,

mert előtte még itt a földön

megfognak fizetni minden, a családokat nyomorékká tevő rettenetes bűnükért amiket csak elkövettek.

az univerzumban egyensúly van!

a földi vétkekért itt a földön van legelőször ahol a számla elkezdődik kiegyenlítődni amennyiben ez lehetséges.

ezért szerintem rengeteg jehova vezető és vén kerül valószínű börtönökbe ?!

nem a vallás miatt.

hanem mert családokat tettek és tesznek örökre nyomorékká ez pedig földi bűn.

még keresztény egyház is " a saját rákos daganatának tartja a jehovákat " , a daganattal meg szoktak valamit általában csinálni előbb utóbb mert muszály.

a jehova szekta 100 éves sincs?! az semmi a vallások terén időben.

ahogy felbukkantak úgy el is fognak tűnni szerintem ez várható.

?!

2018. márc. 13. 14:00
 15/29 anonim ***** válasza:
úristen, szegény Isten XD
2018. márc. 16. 11:09
 16/29 anonim ***** válasza:

"a gyermekek is bűnösök, hiszen bűnösök közé születtek!"

Átkozott az a szellem, amelyik ezt tanítja.

2018. márc. 19. 09:06
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Véleményem szerint,nagyon sokan nem tudják mit takar a Jehova Tanuja szervezet. Sok embernek fogalma sincsen róla, nekem sem volt, míg meg nem ismertem őket. Én is mint szekta gondoltam rájuk, sőt apukám ha jöttek mindig kedvesen elküldte őket. De mint aki katolikusként nőtt fel, azt kell mondjam, ők legalább a Bibliából tanítanak, nem kérnek semmi mást csak azt amit a Biblia. Sok misén voltam gyerekként és felnőttként egyaránt, soha nem láttam a pap kezében Bibliát. Viszont a pénzt minden mise alkalmával elkérték,és megszóltak ha keveset dobtunk be.Ott mindenért fizetni kell,nem csak akkor ha éppen van felesleges pár forintja az embernek,hanem akkor is ha nincs. Csak a rémisztgetés megy és a hazugság. Választások előtt,meg a buzdítás a szavazásra. Na most én nem vagyok Tanu, a férjem az.Mi idén lesz 10 éve hogy együtt élünk,9 éve hogy összeházasodtunk.Még sosem akartak minket egymásnak ugrasztani vagy hasonlók,és elkezdtem ismerkedni a Bibliával, majd abbahagytam, majd újra kezdtem,soha egy rossz szó nem volt. Kényszerítés meg főleg nem. Ha azt vesszük minden egyházat szidnak, főleg azok akik kiléptek, hiszen azért léptek ki mert már nem hisznek, mit is várhatnánk tőlük. A "pokol" meg ahogy a kérdező kérdezi, nem létezik, vagyis pontosan ilyen szó a Bibliában nincs, bármelyik Bibliát is forgatja a kezében az illető. És ha a Tanukat akanám idézni, csakis Jehova tudja ki méltó arra,hogy feltámadjon (ha már meghalt),vagy hogy az újvilágra kerüljön. És rákérdeztem,mert érdekelt, nem tudhatjuk kinek a szívét találja Jehova Isten méltónak arra, hogy az Újvilágra kerüljön, mivel minden ember élete fontos számára,és nekem annyit jelent, hogy ha nem vagyunk Tanuk akkor is számíthatunk Jehova Isten jóságára.Olyan életet kell élni,ami neki tetsző.És már nem tudom itt olvastam e, vagy máshol, de az Újvilágban Jézus Krisztus lesz az uralkodó.Jézus mint tudjuk Isten fia,vagyis Mihály arkangyal.
2018. márc. 19. 09:53
 18/29 A kérdező kommentje:
#17 A Jehova tanúinak külön bibliájuk van.
2018. márc. 19. 12:00
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
Nincs külön Bibliájuk. Ugyanaz mint a Károlyi Biblia,annyiban más,hogy érthetőbbé van téve. Javaslom az összehasonlítást. Én megtettem..
2018. márc. 19. 12:20
 20/29 anonim ***** válasza:

Érti mindenki, hogy jehovás vagy, de miért kell hazudni?

Unalmas, hogy minden 3. szektás előadja, hogy katolikus volt, majd nyílvánvaló hülyeségeket hazudik.

Lássuk.

Azt írod:

"Sok misén voltam gyerekként és felnőttként egyaránt, soha nem láttam a pap kezében Bibliát."

Hazugság, hiszen a szentmise szövegének jelentős része szó szerinti idézet a Szentírásból. Ezen felül (majdnem) minden szentmisén felolvasnak egy olvasmányt általában az Ószövetségből, egy szentleckét általában az apostoli levelekből, majd egy evangéliumi részletet a 4 evangélium egyikéből.

"Viszont a pénzt minden mise alkalmával elkérték,és megszóltak ha keveset dobtunk be."

Hazudsz. Csak vasárnapi (szombat esti) és ünnepi miséken van perselyezés, mise pedig minden nap van. Senki se nézi mennyit dobsz bele, általában nem is látszik. A pap pedig közben misézik, meg sem tudna szólni.

"Ott mindenért fizetni kell,nem csak akkor ha éppen van felesleges pár forintja az embernek,hanem akkor is ha nincs."

Mi az a minden? Ne hazudj már. Esküvőért és temetésért kell fizetni, vagy ha valaki külön misét írat.

"Csak a rémisztgetés megy és a hazugság."

Ezt eddig csak a te oldaladról láttuk, mert nyílvánvalóan hazudsz.

"Ha azt vesszük minden egyházat szidnak, főleg azok akik kiléptek, hiszen azért léptek ki mert már nem hisznek, mit is várhatnánk tőlük."

Van benne valami. Állításod szerint katolikus voltál, most szidod és rágalmazod hazugságaiddal.

"A "pokol" meg ahogy a kérdező kérdezi, nem létezik, vagyis pontosan ilyen szó a Bibliában nincs, bármelyik Bibliát is forgatja a kezében az illető."

Milyen érdekes, talán mert egy magyar szó, a Bibliát pedig héber, arám és görög nyelven írták.

"Jézus mint tudjuk Isten fia,vagyis Mihály arkangyal."

Végül pedig a legsúlyosabb hazugságod, mert a Szentírás szavát másítod meg. Sehol nem ír ilyet a Biblia, eddig még a szektád tagjai sem tudták idézettel bizonyítani.

"Ugyanaz mint a Károlyi Biblia,annyiban más,hogy érthetőbbé van téve. Javaslom az összehasonlítást. Én megtettem"

Ahogy sokan mások is. Egy keresztény sem fogadja el a jehovás új világ ferdítést, mert számtalan helyen átírták.

2018. márc. 19. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!