Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A 4. nap minek a napja volt?

A 4. nap minek a napja volt?

Figyelt kérdés
2018. márc. 6. 18:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Minek a 4. napja? Egyébként szerda, ha így kérdezed, mert vasárnap eredetileg a hét 1. napja.
2018. márc. 6. 18:43
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Ha a bibliai teremtésre gondolsz, a 4. napon Isten az égitesteket teremtette meg.
2018. márc. 6. 18:56
 3/9 A kérdező kommentje:
A nemrégiben feltett kérdésben szereplő teremtés 4. Napja értendő a kérdésemben. Ezt a vasárnapi első napot honnan veszed? Soha nem találkoztam még vele.
2018. márc. 6. 18:57
 4/9 A kérdező kommentje:
-kérdésben
2018. márc. 6. 18:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Mivel semmit sem írtál a kérdésedben, ezért próbáltam találgatni, amit írtam, az jutott elsőnek eszembe.

Egyébként a Biblia is írja Jézus feltámadásakor, hogy a hét első napja volt (ha már vallás kategóriában lett feltéve a kérdés).

2018. márc. 6. 19:02
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

a bibliábon a következő képpen van írva

első nap teremtette az embert

másod nap a vizeket

harmad nap a fényt

negyedik nap önmagát (wtf moment)

ötödik nap a rosszat

hatodik nap a magyarokat

2018. márc. 6. 19:21
 7/9 anonim ***** válasza:

3.Hsz!

"„Megemlékezzél a szombatnapról, hogy megszenteljed azt. Hat napon át munkálkodjál, és végezd minden dolgodat; de a hetedik nap az Úrnak, a te Istenednek szombatja:...."

Ha a 7. nap a szombat,az első nap,a vasárnap.

2018. márc. 7. 02:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó értem a poént de mások azt fogják hinni, hogy nyitva maradt a gumiszoba ajtaja.
2018. márc. 7. 14:26
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
:DD
2018. márc. 7. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!