Hit nélkül élni lehetetlen vagy lehetséges?
Figyelt kérdés
2018. márc. 6. 09:02
2/31 A kérdező kommentje:
Hogy hogy ?
2018. márc. 6. 09:10
3/31 anonim válasza:
Mert az igazsagot jobban szeretem, mint a kitalalt torteneteket.
4/31 anonim válasza:
Mindenki hisz valamiben, csak nem mindenki a vallásokban.
5/31 Mansour válasza:
Hogy definiálod a hit fogalmát?
(enélkül csak értelmetlen szócséplés fog következni, már láthatók a jelei)
6/31 Pietrosol válasza:
Szia!
Mindenkinek van hite. Este is abban a biztos hitben alszol el, hogy reggel felkelt.
7/31 anonim válasza:
Mindenkinek hinnie kell valamiben! Én azt hiszem, iszom még egy pohárral! (Murphy)
8/31 anonim válasza:
Nehogy azt hidd, hogy az ateisták nem hisznek semmiben. Istenben pont nem, de attól hihetnek önmagukban, a szeretetben, munkában, gyermekeik jövőjében, stb. (Ez de szép volt tőlem.:))
9/31 anonim válasza:
Konkrétan mire gondolsz? Isten, és a régen meghalt fiacskája szelleme nélkül remekül élek, köszönöm, nem is kérek belőlük.
A reinkarnációban viszont hiszek. De ha csak abban hinnék hogy csak egy élet van, és a lélek, az érzelmek csak agyműködés és kémia, akkor is el lennék. Sőt lehet nem lennék ilyen lusta...
10/31 A kérdező kommentje:
Értem hát ez igaz nem muszáj kizárólag csak Istenben hinni bármiben lehet hinni
2018. márc. 6. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!