A maszturbálás paráznaságnak számit? Vagyis bün e hogy hivőként magamhoz nyulnék.
"És ez hol van konkrétan leírva a Bibliában?"
Mivel konkrétan se a maszturbálás szó, se bármelyik szinonímája nem szerepel a Szentírásban, ezért konkrétan így nem lesz benne.
Konkrétan az eutanázia szó sincs benne, még is tudjuk, hogy gyilkosság és rendkívül súlyos bűn. Csak példa volt, természetesen az önkielégítés közel sem ilyen kategória.
Ettől függetlenül levezethető belőle, hogy bűn. Legfeljebb csak a súlya kérdéses.
Ha álmában történik (akaratlanul) az is bűn, csak még kisebb?
És ha házasságon belül teszi őrömszerzés céljából?
"Ha álmában történik (akaratlanul) az is bűn, csak még kisebb?"
Ennyire buta azért ne legyél. Ennél egy átlag ateista is értelmesebb vallási kérdésekben.
"És ha házasságon belül teszi őrömszerzés céljából?"
A maszturbálással hogy szerez valaki örömet a másiknak? A nevében is benne van *ön*kielégítés.
A katolikusok mindenképp bűnnek tartják.
Szerintem érdekes magyarázat:
A protestánsok nem szoktak ilyen dolgokra hangsúlyt fektetni. Azt viszont nyilván a protestánsok sem tagadják hogy mindenképp bűn más emberre (aki nem az élettársad) "úgy" gondolni, mivel ezt konkrétan Jézus mondta. Márpedig én életemben ahányszor maszturbáltam, mindig azt képzeltem hozzá hogy valakivel éppen valamit csinálok, úgyhogy ez a része mindenképp bűnné teszi.
#13 Pedig okot ad az alaptalan bűntudatkeltésre az hogy ennyire természetellenesként kezelik. És lenne még buta kérdésem: Állandó önmegtartóztatás mellett az akaratlanság nem fog ismétlődni? Az természetes?
Komolyan nehéz elképzelni, hogy valakinek örömet okoz mások öröme? Ha nézi.
Kérdező:
Kinek ártanál vele,és miért?
Kérdező, érdemes lenne megtanulnod egy új szót: VALLÁSKÁROSULT.
Ez leszel te, ha ezt bűnnek hiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!