A maszturbálás paráznaságnak számit? Vagyis bün e hogy hivőként magamhoz nyulnék.
Teljesen természetes egy fiatalembernél vagy férfinál ha akármilyen okból nincs lehetősége szexuális kapcsolatra.
Szerinted a papok nem csinálják?
A paráznaság az a házasságtörés, de ez már legalább hatszor volt!
Miért nem olvasol vissza?
Bűn ha azert csinalod mert egy nőre vagy p.ra gondolsz. És forditva is ha masztizol mert szexelnél.
Tudom nehéz , de szoros az az út amely az életre visz es kevesen vannak akik azon jarnak..
"Igen, lényegében ez is egyfajta paráznaság, tehát a Biblia szerint bűn."
És ez hol van konkrétan leírva a Bibliában?
Erről rengeteg eltérő vélemény van, jómagam is hívő katolikus vagyok, és maszturbálok, persze nem egész nap csinálom, meg nem ez a fő dolog az életemben, de a katolicizmus egy alapjában véve tudományt tisztelő vallás, már a középkorban is voltak katolikus tudósok, manapság is elfogadják az evolúciót meg az ősrobbanást, az, hogy a maszturbációnak vannak orvosilag hasznos hatásai, pl. hogy csökkenti a stresszt meg a prosztatarák és hererák kialakulásának lehetőségét miért lenne kivétel?
Ha nagyon nem bírok magammal és pl. illetlen dolgot beszólok egy nőnek egy szórakozóhelyen azt meggyónom és paráználkodásnak tartom, de a maszturbáció nem tudom hogyan férne bele ebbe a dologba, amikor nem hat rám afféle függőségként aminek olyan fontos hatása van az életemre.
A keresztény vallás tele van szép és fontos tanokkal, Jézusról, a családról, a mások felé való jócselekedetekről, az elfogadásról, a bűnbocsánatról, annak a lehetőségéről, hogy túlvilági életünk legyen miután ez a porhüvely már nem bírja tovább. Nem vagyok képes elhinni, hogy egy mindenható Istennek egy ilyen pitiáner dolog állna a hit középpontjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!