Most akkor az édenben a Sátánnak volt igaza?
Ugye Isten azt mondta, hogy aznap mikor Ádámék esznek a fáról, meg is halnak. Az ördög szerint nem.
És hát még jó sokáig nem is haltak meg.
20
Nem értem mire jó ez a pökhendi stílus...
Ja, és az se zavarjon, hogy a zsidó vallás, aminek eredetileg a könyve az Ószövetség, eléggé materialista vallás volt. Persze mindenbe bele lehet magyarázni bármit...
"Nem értem mire jó ez a pökhendi stílus... "
Nem pökhendi. Szerintem nem követted az állításaokat és amikre válaszoltam. Olvass vissza.
Amúgy sem értem, hogy mire jó ez az egész. Pl. a Bibliában pontosan le van írva, hogy "jó és gonosz tudásának a fája", mégis azzal jöttök, hogy tudás fája. És mivel szerintetek a sátán tanított meg írni olvasni, így jogos a felvetésem
"Ja, és az se zavarjon, hogy a zsidó vallás, aminek eredetileg a könyve az Ószövetség, eléggé materialista vallás volt. "
Ezt a marhaságot még nem hallottam. Nem zavar ez a tévedés
Isten pedig mindenható lévén pedig vidáman nézi, ahogy az emberek a segítségét kérik, majd meghalnak, mert nem segít.
Máskor pedig emberek ezreit, millióit öli meg (10 Parancsolat történései Egyiptomban, az Özönvíz)
Komment nélkül, bemásolok pár ígehelyet. Fejtsd meg a választ:
1Móz 2:17 De a jó és gonosz tudásának fájáról, arról ne egyél; mert AMELY NAPON eszel arról, bizony meghalsz.
Zsolt 90:4 Mert ezer esztendő annyi előtted, mint a tegnapi nap, amely elmúlt, és mint egy őrjárási idő éjjel.
2Pét 3:8 Ez az egy azonban ne legyen elrejtve előttetek, szeretteim, hogy egy nap az Úrnál olyan, mint ezer esztendő, és EZER ESZTENDŐ MINT EGY NAP.
1Móz 5:5 És lőn Ádám egész életének ideje KILENCSZÁZ HARMINC esztendő; és meghala.
"De a jó és rossz tudásának a fájáról ne egyél, mert AZON A NAPON, amelyen eszel róla, bizony meghalsz.” 1Mózes 2:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!