Van értelme olyan isten felé imádkozni, aki átadta a világot a Sátánnak?
Nincs. Ámde a világot nem Isten adta át a Sátánnak, hanem Ádám. Ráadásul Ádám nem a tulajdonjogot kapta meg, csupán a haszonbérleti jogot, így csak azt tudta átadni. Jézus által Isten az Ádám által átruházott haszonbérleti jogot is visszaszerezte Sátántól, csakhogy az ádámi jogcím is érvényben van az eredetileg kijelölt ideig, azt a jézusi vonal csak akkor tudja felülírni, amikor a hívők imáikkal ellensúlyozzák az ádámi vonal joggyakorlatát. Vagyis van értelme imádkozni, sőt létkérdés, ugyanis bár Jézusnak adatott minden hatalom Mennyen és Földön, ez csak akkor jelent valami jót a számunkra, ha a beszédünkkel és imánkkal is hozzájárulunk. Az ádámi jogcím nem kiiktatva lett, hanem a Jézus által behozott jog magasabb rendű, ahogyan a gravitációt sem iktatja ki a repülőgép szárnyára ható felhajtóerő, de bizonyos feltételek teljesülése esetén felülírja, annak ellenére, hogy továbbra is működik. Így viszonyul egymáshoz az ádámi és a krisztusi örökség, vagy bibliai terminológiával a bűn és halál törvénye, illetve az élet szellemének törvénye.
"Nincsen azért immár semmi kárhoztatásuk azoknak, akik Krisztus Jézusban vannak, kik nem test szerint járnak, hanem Lélek szerint. Mert a Jézus Krisztusban való élet lelkének törvénye megszabadított engem a bűn és a halál törvényétől. Mert ami a törvénynek lehetetlen vala, mivelhogy erőtelen vala a test miatt, az Isten az ő Fiát elbocsátván bűn testének hasonlatosságában és a bűnért, kárhoztatá a bűnt a testben. Hogy a törvénynek igazsága beteljesüljön bennünk, kik nem test szerint járunk, hanem Lélek szerint." (Rm 8,1-4)
Ne imádkozz mutasd egy kis empátiát a jóisten felé mert ő szeretné azokat nézni akik cselekednek a saját boldogságukért te még beletrollkodsz ilyen imádkozással
Tudod hogy milyen nehéz dolog istennek lenni
Én már csak tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!