Erkölcsös dolognak tartod-e?
Egyetértek a 9-essel. Tudom, a Gyakori nem szakdolgozat stb., de szó szerinti idézetet akkor is ILLIK idézőjelek közé tenni, és megjelölni a forrást is.
Nem mellesleg már egy csomó oldalon ki szokták írni, hogy az egyes szövegek csak a forrásra történő hivatkozással másolhatók; más oldalaknál meg automatikusan beíródik a forráslink a másolt szöveg végére.
Sziasztok
Ha van idézőjel szerintem felesleges a forrás, mert ctrl+c
kereső ctrl+v máris nem csak azt látod kitől van, de azt is hogyan használták mások és milyen szövegkörnyezetből van kiragadva.
Ha nincs, ám sajátjának érzi és Ő is egyet ért vele akkor én gond nélkül elfogadom az Ő véleményének.
Persze ha hosszú a válasz akár saját akár másé simán figyelmen kívül hagyom.
És igen, néha még a szőrszálat is érdemes hasogatni - már annak aki erre nagyon ráér.
"Ha gondol valamit valamiről,és ugyanazt megtalálja neten"
Mit ad isten... VÉLETLENÜL pont azt gondolta, ami már szó szerint megvan a neten is.
De azért saját kútfőből jött rá!
Na, EZÉRT kötelező az idézőjel. Persze más tollával igen könnyű ékeskedni.
Csak nem illik.
14.Hsz!
Én nem is tollra gondolok kizárólag,hanem inkább egy egész kanárira....Esetleg egy tyúk gondolataira.
17.Hsz!
Az nem olyan meglepő,hogy mindenre válaszol,hanem inkább az,hogy válaszai helyénvalóak,helytállóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!