Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Erkölcsös dolognak tartod-e?

Erkölcsös dolognak tartod-e?

Figyelt kérdés
Erkölcsös dolog-e bemásolni valahova,pl.a gyakorira olyan módon mások gondolatait,hogy nem jelöli meg elkövetője az eredeti forrást?

#erkölcs #becsület #bemásolás #Más tollával ékeskedők
2018. febr. 9. 23:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%

Egyetértek a 9-essel. Tudom, a Gyakori nem szakdolgozat stb., de szó szerinti idézetet akkor is ILLIK idézőjelek közé tenni, és megjelölni a forrást is.

Nem mellesleg már egy csomó oldalon ki szokták írni, hogy az egyes szövegek csak a forrásra történő hivatkozással másolhatók; más oldalaknál meg automatikusan beíródik a forráslink a másolt szöveg végére.

2018. febr. 10. 19:01
 12/18 anonim ***** válasza:
Magadban a gerendát...
2018. febr. 11. 12:19
 13/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Ha van idézőjel szerintem felesleges a forrás, mert ctrl+c

kereső ctrl+v máris nem csak azt látod kitől van, de azt is hogyan használták mások és milyen szövegkörnyezetből van kiragadva.

Ha nincs, ám sajátjának érzi és Ő is egyet ért vele akkor én gond nélkül elfogadom az Ő véleményének.

Persze ha hosszú a válasz akár saját akár másé simán figyelmen kívül hagyom.

És igen, néha még a szőrszálat is érdemes hasogatni - már annak aki erre nagyon ráér.

2018. febr. 11. 15:34
 14/18 anonim ***** válasza:
36%

"Ha gondol valamit valamiről,és ugyanazt megtalálja neten"

Mit ad isten... VÉLETLENÜL pont azt gondolta, ami már szó szerint megvan a neten is.

De azért saját kútfőből jött rá!

Na, EZÉRT kötelező az idézőjel. Persze más tollával igen könnyű ékeskedni.

Csak nem illik.

2018. febr. 12. 16:13
 15/18 A kérdező kommentje:

14.Hsz!

Én nem is tollra gondolok kizárólag,hanem inkább egy egész kanárira....Esetleg egy tyúk gondolataira.

2018. febr. 12. 17:42
 16/18 anonim ***** válasza:
44%
Nem mondanám,hogy erkölcstelen,viszont a vitapartnerrel szemben nem korrekt. Tapasztalat,a férjem egyszer vitatkozott Jehova tanúival,akkor még nem ismerte őket ennyire behatóan és meg volt lepődve,hogy milyen hamar válaszolnak neki,miközben ő órákon keresztül kutatott és írta meg előre a válaszát a Word-be (mert ott legalább elfért egyben),aztán kiderült,hogy a vitapartnere meg letudja az egész beszélgetésüket egy Ctrl+c Ctrl+v-vel. Szerintem nagyon inkorrekt a másikkal szemben.
2018. febr. 22. 11:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Merete, te ma minden kérdésre válaszolsz ami az oldalon van? :D
2018. febr. 22. 16:37
 18/18 A kérdező kommentje:

17.Hsz!

Az nem olyan meglepő,hogy mindenre válaszol,hanem inkább az,hogy válaszai helyénvalóak,helytállóak.

2018. febr. 25. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!