Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ismersz olyat aki már áttért...

Ismersz olyat aki már áttért a béke vallására? Hogy viseled, és hogy viseli a környezete?

Figyelt kérdés
A furmányos turbános vallásra gondoltam

2018. febr. 4. 22:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20: kivéve, amikor elűzik a kisebbséget Mianmarból, olyankor meglepően vérszomjasak a buddhisták ;)
2018. febr. 5. 16:28
 22/27 anonim ***** válasza:

Csak rövid időt töltötttem egy muszlim és magyar ( sőt székely ) felesége társaságában. Az asszony maradt keresztény.

Képzeld, kérdező: beszélgetés közben többször is ránéztem az asszonyra, sőt, külön vele is beszélgettem, miközben a muszlim férj egy másik manussal beszélgetett és ha hiszed, ha nem - még itt vagyok. Szmplán, cohnplikáció nélkül.

Ja, Korán fordítás van a neten több is:

1831-es kiadás [link]

Dr. Mihálffy Balázs ford. ( 1978-as kiad ) Feltöltve: 2008-12-11: [link]

Könnyen kezelhető html: [link]

Olvasd el és akkor világosabb lesz. Hogy, mint bármely vasllás könyvéből, mindenki azt olvas ki belőle amit akar.

Ha turbánt veszel, vigyázz, nehogy sárga legyen, mert akkor zsidónak fognak nézni. :)

++++++++

"ember személyisége ugyanaz marad, csak más fogja meghatározni"

hmm ... a kérdezővel ugyan semmiben nem értek egyet, de ebben én sem vaGYOK biztos. Viszont, mivel a pszichológia nem szakmáam ( attól a 2-3 szemesztertől, ami alatt a hátsópadban bidzseltünk :D nem lerttem pszichlóogus ) szal utalnék ennek a tudománynak művelőire.

Amennyit sejteni vélek, áltlában a vallások megváltoztatják valamennyire a személyiséget. A különböző vallások különbözőképp és még ugyanaz a vallás is különbözőképp hat különböző emberekre.

2018. febr. 6. 04:03
 23/27 A kérdező kommentje:
Nincs már mit mondanom, itt mindenki okosabb nálam és a vallási kérdésekben is informáltabb. Majd amikor az utcán fogják verni a nőket, vagy követelni fogják ah iszlám adót, vagy átvágják a torkotokat, akkor jusson eszetekbe az és buta kérdésem. Majd akkor kacagjatok ha tudtok.Viszlát kedves tudorok, én már nem írok nektek. Ha tudtok akkor még rugózzatok a kérdésen és védelmezzétek a béke vallását ahogy a torkotokon kifér.
2018. febr. 6. 20:03
 24/27 anonim ***** válasza:
61%

„Majd amikor az utcán fogják verni a nőket”

Miért szerinted most nem vernek nőket az utcán (vagy bárhol)?

Egyébként meg ajánlom menj el mondjuk egy iszlám diktatúrába minr pl Katarba vagy Ománba, és verj el egy nőt az utcán. Utána számolj majd be róla, hogy az ottani muszlimok ezt mennyire díjazták.

„követelni fogják ah iszlám adót”

Ha nem vagy muszlim, akkor nem fognak iszlám adót követelni (zakat).

Mellesleg meg amikor olyan keresztények követelik tőlem a pénzt, akiknek egy arany-nyakláncos kereszt lóg a nyakukba és "nem tavaly barnultak le", akkor sem azt mondom, hogy "keresztény-adót" követeltek tőlem az aluljáróban...

„vagy átvágják a torkotokat”

Ha bemész a keresztény VIII. kerületbe vagy egy keresztény kocsmába, ott is ugyanúgy elvághassák a torkod.

„Viszlát kedves tudorok, én már nem írok nektek.”

Viszlát. További kellemes gyűlölködést!

2018. febr. 6. 21:39
 25/27 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező jó példa arra, hogy milyen hatása van a kormánypropagandának a hülyékre.
2018. febr. 7. 08:13
 26/27 anonim ***** válasza:

"itt mindenki okosabb nálam"

Igfazad van, ha örülsz ennek, mertz így tnulhacc :)

2018. febr. 7. 17:40
 27/27 anonim válasza:

Béke vallása

Haha

2018. febr. 17. 03:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!