Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ismersz olyat aki már áttért...

Ismersz olyat aki már áttért a béke vallására? Hogy viseled, és hogy viseli a környezete?

Figyelt kérdés
A furmányos turbános vallásra gondoltam

2018. febr. 4. 22:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
50%
Egyik válasz sem melegszívű volt, csak leírták a tapasztalataikat. Attól, hogy a valóság nem illik a világképedbe, még ez van. Minek kérdezel, ha csak önigazolást akarsz?
2018. febr. 5. 06:03
 12/27 A kérdező kommentje:
Milyen valóságról írsz? Hogy akormányzó úr onokája meg Bem apó is imádta/imádja az iszlémot?Szerinted ez a valóság precíz megközelítése?
2018. febr. 5. 06:18
 13/27 anonim ***** válasza:
49%

A kérdező olyan válaszokra várt, hogy az iszlámra áttért illető terrorizálni kezdte a családját, ismerőseit, de mivel nem kapott ilyen választ, most morci.

Túl sok kormánypropagandát hallgatott ami az agyára ment. Abban a tudatban él hogy muszlimok el a akarják foglalni Magyarországot :)

2018. febr. 5. 08:10
 14/27 anonim ***** válasza:
Az ember személyisége ugyanaz marad, csak más fogja meghatározni, más lesz a vezércsillaga.
2018. febr. 5. 08:22
 15/27 A kérdező kommentje:

A kérdező olyan válaszokra várt, hogy az iszlámra áttért illető terrorizálni kezdte a családját, ismerőseit, de mivel nem kapott ilyen választ, most morci.

Túl sok kormánypropagandát hallgatott ami az agyára ment. Abban a tudatban él hogy muszlimok el a akarják foglalni Magyarországot :)

-------------------------------------------

Igazán kedves tőled hogy te gondolataidat az én számba adod.

Érdekeshogy ti csak magyarországon vagytok ennyire iszlámbarátok.Egyébként meg aszaguikat sembírjátok. De mantrázz csak nyugodtam, úgyis a FIDESZ-re szavaz mindenki.Még a rokonaid is.

Mondjuk én bizotsan nem.:-)

2018. febr. 5. 08:29
 16/27 A kérdező kommentje:

Az ember személyisége ugyanaz marad, csak más fogja meghatározni, más lesz a vezércsillaga.

-------------------------------------------------

Nem változik aszemélyiség? azért ne ess túlzásokaba....Pont ez a lényeg, azt változtatják meg. Egy szelít budhista azért.

2018. febr. 5. 08:46
 17/27 A kérdező kommentje:
...egy szelíd budhista mellett azért nagyobb biztosnságban laknék mit egy a lányát hiszttérikusan féltő turnbános mellett. Elég ha ránézel és ő azt férreérti oszt jön a komplikáció.
2018. febr. 5. 08:48
 18/27 anonim ***** válasza:

[link]

Ajánlom, hogy tényleg fogadd meg azt amit korábban megemlítettél. Vagyis menj el egy könyvesboltba venni Koránt, meg mondjuk még más iszlámmal kapcsolatos vallástörténeti könyveket (de lehetőleg Bill Warner-féle áltudományos zsidó-propagandákat).

2018. febr. 5. 13:24
 19/27 anonim ***** válasza:

*pontosítva: kerülvén az áltudomáyos élvezethajhász propagandákat (mint pl Warner meg a CSPI könyvei). A többi kiadónak pl a tantusznak egész jó könyvei vannak (a Libriben láttam is)

2018. febr. 5. 13:26
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
A béke vallása alatt a Buddhizmusra gondolsz? Mert az eddig a legbékésebb vallás a történelemben. ;)
2018. febr. 5. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!