Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez gáz? Mitcsináljak? Ettol...

Ez gáz? Mitcsináljak? Ettol én most nemvagyok magyar?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok (3 napja)

eddig csak diviziot meg fejbort + különböző skin eggyütteseket halgattam normálisan átlagosan néztem ki max a kicsit hosszabb haj nem volt átlagos (5-6 cm)

de vlt amikor skin voltam én is Kb 2 év

utálom a zsi dókat meg a cigá nyokat

nah igen

és 3 napja anyamek elmondtak hogy zsi do vagyok én is

most ettol nem vagyok magyar?

nekemis fáj trianon meg gyulolom a fajámat meg tisztelem becsülöm azt amit ti magyarok felépitettetek

most én nem vagyok akkor magyar hiába vagyok nemzeti erzelmu?

hiába nem muvelem a "vallást" meg a többi zsi dó buz iságot?

2010. jún. 6. 23:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Akkora kamu ez a kérdés, mint a Hernád vízszintje...
2010. jún. 7. 00:25
 12/23 anonim ***** válasza:
8%
Jellemző ez a mi kis gyűlölködő országunkra.Azért is tartunk itt ahol vagyunk,a béka segge alatt.Szánalmas az egész.Te meg haver,gázosítsd el magad,ha tudod egyáltalán mit jelent.
2010. jún. 7. 00:37
 13/23 Vadmeggy ***** válasza:
0%
Te egy buta ember vagy maximum, magyarnak semmiképpen sem mondanálak, mert szégyent hozol a nem is a saját fajodra:), hanem a magyar népre. Inkább menj a kopasz haverjaidhoz mondd el nekik hogy zsidó vagy és imádkozz.:)
2010. jún. 7. 04:39
 14/23 anonim ***** válasza:
93%
Ember, ha magyarnak tartod magad, legalább néhány mondatot tudj már tisztességesen leírni...
2010. jún. 7. 08:43
 15/23 anonim ***** válasza:
54%
Ha magyarnak érzed magad ,akkor magyar vagy.Petőfi is szláv származású volt eredetileg,mégis ízig-vérig magyarnak érezte magát,és az is volt.
2010. jún. 7. 12:20
 16/23 anonim ***** válasza:
17%

a kérdésed egyrészt provokatív, másrészt meg kamu!

egyébként én már kb 15 éves korom óta tudom, h nem vagyok teljesen magyar, mert anyámnak éppen azt a tetűláda félzsidó apámat kellett anno választania.

ez van, na bumm. apámat amúgyis megtagadom, (természetes nem ez a fő oka, hanem sokkal inkább a mentalitása és múltbéli tettei miatt) anyám pedig magyar származású, de legalábbis nem zsidó.

kb 18 éves korom óta vannak radikálisabb nézeteim. elvből nem haverkodom sem zsidókkal, sem liberálisokkal.

higgyétek el, hogy intelligens ember kb egy óra beszélgetésből le tudja szűrni, hogy kivel áll szemben. csak jófelé kell terelni a témát.

2010. jún. 7. 19:25
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ez egyeseknek most nem fog tetszeni, de szerintem az magyar, aki etnikai szempontból magyar, vagy részben az, tehát aki kizárólag valamelyik kisebbség tagja, az magyar állampolgár, de nem magyar olyan értelemben (sztem) Írom ezt úgy, hogy én sem vagyok teljesen magyar származású.

DE !! mindez nem jelenti azt, hogy bármely kisebbség, vagy más nemzetiség tagja egy kicsivel is rosszabb lenne, mint aki magyar, csupán a származása már, és adott esetben a kulturális háttere tér el egy kicsit, de SEMMI szégyellnivaló nincs abban, ha valaki ma Magyarországon az egyik kisebbség tagja!! Mondjuk tényleg furcsa, h csak most szereztél tudomást erről, gondolom csak kis részben lehetsz zsidó származású, máskülönben ezt a szüleid már előbb közölték vna, főleg látva a "stílusodat"....meg, hogy pont szülinapi ajándékként....szért erős kamu beütése van az egésznek....

Egyébként:

Kár szünetet hagynod a cigány, és zsidó szavak írása közben, nem akad fönn a trágárságszűrőn, mivel nem trágár kifejezések!

A divízió hááátt....ritka nagy egy szellemi mélyrepülés.+ idióta torzított hangon hörög olyanokat, h zikkájl, dögöljön meg mindenki....ha ez neked tetszik, akkor nem nemzeti érzelmű vagy, hanem egy divatneonáci.

Ha már tényleg tiszteled a magyar kultúrát stb., akkor azt első sorban azzal fejezhetnéd ki, hogy megtanulsz 18 éves létedre helyesen MAGYARUL írni, és nem erőszakolod meg szép anyanyelvünket!!

"Gyűlölöm a fajtámat"...ilyet kijelenteni szánalmas......

2010. jún. 7. 23:50
 18/23 anonim ***** válasza:

OFF

Most jöttem rá, hogy a kérdező sehol sem írta, hogy mi a neme, és én végig abban a hitben voltam, hogy egy lány, de rá kellett jönnöm, hogy a "kicsit hosszabb haj" csak egy fiúnál lehet 5-6 centis :D

2010. jún. 8. 00:12
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kamugyanús a kérdés,de ha mégsem,akkor jó buta vagy barátom.

Ki nem sz.rja le,hogy kitől származol?

Hunyadi apja feltehetően román volt,Bem József lengyel,az Aradi tizenhárom közül sem volt mindenki magyar,Petőfi apja szlovák volt,anyja horvát,Rejtő Jenő,Wigner Jenő,Szilárd Leó zsidók voltak,Széchenyi alig tudott magyarul,Liszt Ferenc meg egyáltalán nem.Mégis,mindegyikükre nagy MAGYAROKként emlékezünk.

Van egy vers,az egyik legszebb,amit valaha erről az országról,a hazaszeretetről írtak.Az a címe,hogy Nem tudhatom.

Egy zsidó írta.Na bumm.

2010. jún. 8. 13:13
 20/23 Szesze ***** válasza:

kamu...:))

s fail a kategoria:D

2010. jún. 10. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!