Ez gáz? Mitcsináljak? Ettol én most nemvagyok magyar?
18 éves vagyok (3 napja)
eddig csak diviziot meg fejbort + különböző skin eggyütteseket halgattam normálisan átlagosan néztem ki max a kicsit hosszabb haj nem volt átlagos (5-6 cm)
de vlt amikor skin voltam én is Kb 2 év
utálom a zsi dókat meg a cigá nyokat
nah igen
és 3 napja anyamek elmondtak hogy zsi do vagyok én is
most ettol nem vagyok magyar?
nekemis fáj trianon meg gyulolom a fajámat meg tisztelem becsülöm azt amit ti magyarok felépitettetek
most én nem vagyok akkor magyar hiába vagyok nemzeti erzelmu?
hiába nem muvelem a "vallást" meg a többi zsi dó buz iságot?
szerintem te csak szórakozol itt, hogy mindenki hőbörögjön, ezt annál is inkább valószínűnek tartom, mert ilyet, hogy valaki a 18. születésnapján tudja meg, hogy zsidó csak a "stand up comedy"-ben hallottam... ha mégis igaz: nos magyar semmiképpen sem vagy, viszont magyar állampolgár az vagy. ideje lesz megbékélned a származásoddal kicsit visszavenni a divatos turbómagyarkodást (még a végén 1 roma felmenő is előkerül esetleg kiderül hogy nagyapó pufajkás volt)... és akkor senkinek nem lesz veled baja :) és még egy apróság: ezért nem kell azonnal szembefordulnod a turbómagyar, guminácidivathungarista kishaverjaiddal.
shalom, shalom !
A nemzeti hovatartozás alapvetően öntudat kérdése.
Természetesen az adott nemzet nyelvének ismerete és hivatalos dokumentáció is kell hozzá, plusz nem árt ismerni az adott nép történelmét, de alapvetően az öntudat határozza meg.
Ebből fakadóan akkor is lehetnél magyar, ha frissen érkeztél volna Izraelből, úgy hogy minden ősöd echte zsidó volt (ami amúgy nem létezik, ahogy tiszta vérű magyar sincs), de beszélsz magyarul, magyarnak vallod magad és felveszed a magyar állampolgárságot, akkor ugyanolyan magyar vagy, mint az, akinek az ősei emberemékezet óta az országban élnek és magyarnak vallják magukat.
A vallás a legutolsó dolog, ami meghatározná a nemzetiségedet. Még ha gyakorló zsidó vallású lennél, akkor is simán lehetnél magyar. Csak öntudat kérdése.
Az ötödik lovas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!