Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez gáz? Mitcsináljak? Ettol...

Ez gáz? Mitcsináljak? Ettol én most nemvagyok magyar?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok (3 napja)

eddig csak diviziot meg fejbort + különböző skin eggyütteseket halgattam normálisan átlagosan néztem ki max a kicsit hosszabb haj nem volt átlagos (5-6 cm)

de vlt amikor skin voltam én is Kb 2 év

utálom a zsi dókat meg a cigá nyokat

nah igen

és 3 napja anyamek elmondtak hogy zsi do vagyok én is

most ettol nem vagyok magyar?

nekemis fáj trianon meg gyulolom a fajámat meg tisztelem becsülöm azt amit ti magyarok felépitettetek

most én nem vagyok akkor magyar hiába vagyok nemzeti erzelmu?

hiába nem muvelem a "vallást" meg a többi zsi dó buz iságot?

2010. jún. 6. 23:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
73%
A tudat tesz magyarrá. Attól, hogy zsidó vagy, attól még lehetsz szívedben magyar. Nézz pl. Radnótira. Ő is zsidó volt, de mégis magyarként emlegetik fel.
2010. jún. 6. 23:14
 2/23 anonim ***** válasza:
59%
hja, itt jön elő, hogy mennyire baromság a rasszizmus. Most a saját bőrödön tapasztalod, hogy a zsidók is ugyanolyan magyarok, mint bárki. Semmit nem számít ez. Talán gondolkodj el a dolgon és revideáld a nézeteidet. Elvégre amúgy is "felnőttél", lassan ideje felnőtt módon gondolkozni :)
2010. jún. 6. 23:17
 3/23 anonim ***** válasza:
23%
juj a fagyi visszanyalt mi? XD szánalmas szar vagy "skinnek" is az voltál zsidónak is az vagy és skin zsidónak is az vagy XD öld meg magad...
2010. jún. 6. 23:17
 4/23 anonim ***** válasza:
Ez mekkora kamu. Majd pont 18 szülinapi ajándékként mondják el, hogy figyelj má zsidó vagy. Nem is akkor amikor otthon fennhangon hangoztattad h ki kell irtani minden zsidót. Be ne dőljetek neki.
2010. jún. 6. 23:27
 5/23 anonim ***** válasza:
57%
Hát haver ez kurv@ gáz...Keresd fel a tajgetosz nevezetű hegyet és ugorj le...
2010. jún. 6. 23:28
 6/23 anonim válasza:
37%

szerintem te csak szórakozol itt, hogy mindenki hőbörögjön, ezt annál is inkább valószínűnek tartom, mert ilyet, hogy valaki a 18. születésnapján tudja meg, hogy zsidó csak a "stand up comedy"-ben hallottam... ha mégis igaz: nos magyar semmiképpen sem vagy, viszont magyar állampolgár az vagy. ideje lesz megbékélned a származásoddal kicsit visszavenni a divatos turbómagyarkodást (még a végén 1 roma felmenő is előkerül esetleg kiderül hogy nagyapó pufajkás volt)... és akkor senkinek nem lesz veled baja :) és még egy apróság: ezért nem kell azonnal szembefordulnod a turbómagyar, guminácidivathungarista kishaverjaiddal.

shalom, shalom !

2010. jún. 6. 23:29
 7/23 anonim ***** válasza:
Szimplán csak hülye vagy.
2010. jún. 6. 23:36
 8/23 anonim ***** válasza:
8%
baszunk?
2010. jún. 6. 23:45
 9/23 anonim ***** válasza:
74%

A nemzeti hovatartozás alapvetően öntudat kérdése.

Természetesen az adott nemzet nyelvének ismerete és hivatalos dokumentáció is kell hozzá, plusz nem árt ismerni az adott nép történelmét, de alapvetően az öntudat határozza meg.

Ebből fakadóan akkor is lehetnél magyar, ha frissen érkeztél volna Izraelből, úgy hogy minden ősöd echte zsidó volt (ami amúgy nem létezik, ahogy tiszta vérű magyar sincs), de beszélsz magyarul, magyarnak vallod magad és felveszed a magyar állampolgárságot, akkor ugyanolyan magyar vagy, mint az, akinek az ősei emberemékezet óta az országban élnek és magyarnak vallják magukat.

A vallás a legutolsó dolog, ami meghatározná a nemzetiségedet. Még ha gyakorló zsidó vallású lennél, akkor is simán lehetnél magyar. Csak öntudat kérdése.

Az ötödik lovas

2010. jún. 6. 23:47
 10/23 anonim válasza:
Szöllősy-Csák Gergely mondott egy eléggé ehez hasonló viccet a Showder klubban. :D
2010. jún. 7. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!