Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Soros György tervei keresztény...

Soros György tervei keresztény értékrendeket képviselnek?

Figyelt kérdés
2018. febr. 3. 13:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Itt írja, saját maga tervét:

[link]

Megértem én, hogy mindenki gyűlöli a fideszt, én sem csípem őket mert a hitgyüli muszlimgyűlölő propagandáját nyomatják. De ettől független, amit Sorosról mondanak, azok nem alaptalan dolgok.

2018. febr. 3. 22:37
 12/16 Pietrosol ***** válasza:
72%

Szia!

Nincs olyan, hogy soros terv, mert az régóta valóság, akárcsak a boxer, v vagy a w elrendezés.

2018. febr. 4. 09:18
 13/16 HaEv ***** válasza:

Kedves #11-es!

Nagyon-nagyon köszi a linket! :)

Nekem nem dobja fel a nem magyar nyelvű cikkeket a guglim, mert más nyelvből úgyse vagyok jó. :) Viszont lehet, változtatok a beállításon máskor, amikor magyar emberek véleményét keresem a neten és nem találom. Hiszen sok magyar műveltebb, mint én és megtanult rendesen angolul! ;)

Még egyszer nagyon köszi!

Így már értem a felháborodást!

Abban igaza van, hogy a szíriai válság átterjed a környező országokra stb. Abban is igaza van, hogy mivel az onnan jövő emberek erre akartak/nak jönni, ezzel a helyzettel kezdeni kell valamit és a hatóságok nincsenek a helyzet magaslatán. Persze, ürítsük ki azokat az országokat, ahol az olaj van, aztán odaköltözünk és ráülünk! Hogy azokkal mi lesz, akikhez a háború kirobbantói és kiszolgálói mennek... kit érdekel? Mekkora ötlet! Gyerekek, ez a Soros nem is hülye! :) És mindezt milyen humánusan adja elő! Ez az ember vérbeli üzletember! Gyerekek, szégyellem, hogy magyar... Bocsi.

Úgy gondolom, nem tartozunk a bejövő emberek kívánságlistájának tündérének lenni, főleg, hogy ha ők nem tartják be a vendégség szabályait és nem tisztelik azt, ahogy mi élünk. És persze vannak kivételek is. Én is ismerek ilyen embereket! Nekem nem azokkal a muzulmánokkal van bajom, akik a szomszéd utcában összejönnek az imaházukban (ha nem így hívják, bocsánat). Nekem azokkal az emberekkel van a bajom, akikkel a békés muzulmánoknak is: akik kamionnal hajtanak be az emberek közé, akik metróaluljárót robbantanak stb. Igen, segítsünk bajba jutott embereken, de ahhoz, hogy ezt folytatni tudjuk, nem szabad megengednünk, hogy a segítő pozíciónkat veszélyeztessék azok, akiket segítettünk! Ez nemcsak ostobaság, hanem felelőtlenség is. ugyanis, ha a segítő kezet eltörik,ki fogja megvédeni a gyengéket?

Európa országainak vezetősége és egyéb döntéshozói annyira el van kényelmesedve, hogy halvány lila lövésük nincs a valóságról - és ez ugyanolyan veszélyes, sőt még veszélyesebb, mint aki metrókban meg kávézókban robbantgat. Amikor a vezetőknek annyi az érdekük a saját megválasztásukkal, hogy ők is minél többet lophassanak a húsosfazékból, na azok alól ki fogják robbantani a rezsót - az országukat... Hacsak a rezsó el nem zárja a fazék alatt a gázt! Meddig hagyjuk, hogy csak vitatkozunk és nem csinálunk semmit, szemtől szembe már behúzzuk a farkunkat? Mi tehetünk arról, hogy ez az ország itt tart! És mi, európaiak tehetünk arról, hogy ilyen vezetőink vannak. Mi adtuk a voksunkat rájuk! Ez a mi felelősségünk! Hajlandóak vagyunk felelősséget vállalni a tetteinkért? Felelős felnőttekként?

Minden tiszteletem a normális vezetőké és politikusoké, csak sajnos tudom, mennyire kevesen vannak és milyen nehéz nekik megmaradni a pozícióban. És mennyire nem kapnak nyilvánosságot, hogy tudjuk, rájuk szavazhatunk.

Amíg mi, európaiak (nem csak magyarok) elhisszük, hogy nem tehetünk az ilyen vezetés ellen semmit, addig - bocsi, de megérdemeljük.

Van esetleg valakinek programja a "menekültnek" csúfolt helyzet megváltoztatására? Érdekelne.

Köszi

2018. febr. 4. 10:34
 14/16 Kövesdi Vilmos ***** válasza:

Elsőkörben:

Soros György zsidó családban nevelkedett, körül van metélve, és nem tért át keresztyén hitre. Ebből kifolyóan annyira György tervei amiben nevelkedett, zsidó értékrendeket foglya képviselni (és most nem a zsido bankárok összeesküvésére gondolok). Ez a két értékrend annyiban egyezik, mint a két vallás.

Másodkörben, mit értünk keretyén értékrendnek? Amit Ferenc pápa, Beer Miklós vagy Fabinyi Tamás féle liberálisok képviselnek, vagy a Semjén Zsolt, Balog Zoltán vagy Harrach Péter (mint teologusok-lelkészek) féle konzeratívok képviselnek?

Harmadkörben:

A világi dolgok, érdekek az egyházzal összeegyeztethetlenek. Mindig, amikor az egyház elvilágosodott, abból viszályság lett államok és vezetők közt. Egyházon belül konfliktusok, reformátorok jöttek, ami újabb világi ellentéteket hozott.

2018. febr. 4. 13:58
 15/16 anonim ***** válasza:

[link]

Pont erről a témáról szol az interjú, gondoltam érdeke lehet

2018. febr. 4. 17:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Meszevics?
2024. máj. 30. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!