Soros György tervei keresztény értékrendeket képviselnek?
Itt írja, saját maga tervét:
Megértem én, hogy mindenki gyűlöli a fideszt, én sem csípem őket mert a hitgyüli muszlimgyűlölő propagandáját nyomatják. De ettől független, amit Sorosról mondanak, azok nem alaptalan dolgok.
Szia!
Nincs olyan, hogy soros terv, mert az régóta valóság, akárcsak a boxer, v vagy a w elrendezés.
Kedves #11-es!
Nagyon-nagyon köszi a linket! :)
Nekem nem dobja fel a nem magyar nyelvű cikkeket a guglim, mert más nyelvből úgyse vagyok jó. :) Viszont lehet, változtatok a beállításon máskor, amikor magyar emberek véleményét keresem a neten és nem találom. Hiszen sok magyar műveltebb, mint én és megtanult rendesen angolul! ;)
Még egyszer nagyon köszi!
Így már értem a felháborodást!
Abban igaza van, hogy a szíriai válság átterjed a környező országokra stb. Abban is igaza van, hogy mivel az onnan jövő emberek erre akartak/nak jönni, ezzel a helyzettel kezdeni kell valamit és a hatóságok nincsenek a helyzet magaslatán. Persze, ürítsük ki azokat az országokat, ahol az olaj van, aztán odaköltözünk és ráülünk! Hogy azokkal mi lesz, akikhez a háború kirobbantói és kiszolgálói mennek... kit érdekel? Mekkora ötlet! Gyerekek, ez a Soros nem is hülye! :) És mindezt milyen humánusan adja elő! Ez az ember vérbeli üzletember! Gyerekek, szégyellem, hogy magyar... Bocsi.
Úgy gondolom, nem tartozunk a bejövő emberek kívánságlistájának tündérének lenni, főleg, hogy ha ők nem tartják be a vendégség szabályait és nem tisztelik azt, ahogy mi élünk. És persze vannak kivételek is. Én is ismerek ilyen embereket! Nekem nem azokkal a muzulmánokkal van bajom, akik a szomszéd utcában összejönnek az imaházukban (ha nem így hívják, bocsánat). Nekem azokkal az emberekkel van a bajom, akikkel a békés muzulmánoknak is: akik kamionnal hajtanak be az emberek közé, akik metróaluljárót robbantanak stb. Igen, segítsünk bajba jutott embereken, de ahhoz, hogy ezt folytatni tudjuk, nem szabad megengednünk, hogy a segítő pozíciónkat veszélyeztessék azok, akiket segítettünk! Ez nemcsak ostobaság, hanem felelőtlenség is. ugyanis, ha a segítő kezet eltörik,ki fogja megvédeni a gyengéket?
Európa országainak vezetősége és egyéb döntéshozói annyira el van kényelmesedve, hogy halvány lila lövésük nincs a valóságról - és ez ugyanolyan veszélyes, sőt még veszélyesebb, mint aki metrókban meg kávézókban robbantgat. Amikor a vezetőknek annyi az érdekük a saját megválasztásukkal, hogy ők is minél többet lophassanak a húsosfazékból, na azok alól ki fogják robbantani a rezsót - az országukat... Hacsak a rezsó el nem zárja a fazék alatt a gázt! Meddig hagyjuk, hogy csak vitatkozunk és nem csinálunk semmit, szemtől szembe már behúzzuk a farkunkat? Mi tehetünk arról, hogy ez az ország itt tart! És mi, európaiak tehetünk arról, hogy ilyen vezetőink vannak. Mi adtuk a voksunkat rájuk! Ez a mi felelősségünk! Hajlandóak vagyunk felelősséget vállalni a tetteinkért? Felelős felnőttekként?
Minden tiszteletem a normális vezetőké és politikusoké, csak sajnos tudom, mennyire kevesen vannak és milyen nehéz nekik megmaradni a pozícióban. És mennyire nem kapnak nyilvánosságot, hogy tudjuk, rájuk szavazhatunk.
Amíg mi, európaiak (nem csak magyarok) elhisszük, hogy nem tehetünk az ilyen vezetés ellen semmit, addig - bocsi, de megérdemeljük.
Van esetleg valakinek programja a "menekültnek" csúfolt helyzet megváltoztatására? Érdekelne.
Köszi
Elsőkörben:
Soros György zsidó családban nevelkedett, körül van metélve, és nem tért át keresztyén hitre. Ebből kifolyóan annyira György tervei amiben nevelkedett, zsidó értékrendeket foglya képviselni (és most nem a zsido bankárok összeesküvésére gondolok). Ez a két értékrend annyiban egyezik, mint a két vallás.
Másodkörben, mit értünk keretyén értékrendnek? Amit Ferenc pápa, Beer Miklós vagy Fabinyi Tamás féle liberálisok képviselnek, vagy a Semjén Zsolt, Balog Zoltán vagy Harrach Péter (mint teologusok-lelkészek) féle konzeratívok képviselnek?
Harmadkörben:
A világi dolgok, érdekek az egyházzal összeegyeztethetlenek. Mindig, amikor az egyház elvilágosodott, abból viszályság lett államok és vezetők közt. Egyházon belül konfliktusok, reformátorok jöttek, ami újabb világi ellentéteket hozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!