Soros György tervei keresztény értékrendeket képviselnek?
Én nem tudom, hogy mik a tervei, te tudod?
Esetleg veled megbeszélte a terveit? Ez esetben mi honnan tudjunk róla?
Ha komolyan érdekel ez a téma, tedd fel egy kicsit később!
"Soros terv létezéséről egyébként semmilyen bizonyíték szolgáltatásával nem bíbelődött a kormány, egyszerűen azt állították, hogy van, majd titkosították 2037-ig"
[Népszava, 2018. febr. 2.]
Valójában Soros György (és társai) ugyanazt a követ fújják mint Orbán Viktor (és társai). A buta kisembereknek azt a látszatot mutatják, hogy egymás esküdt ellenségei, de valójában a színfalak mögött egy asztalnál ülnek és kaviár zabálás mögött röhögnek a sok agymosottat mennyire átverték.
Itt ugyanis csak egyetlen cél van:
- A kereszténységre hivatkozva a muszlimok ellen uszítani az embereket (ezt a feladatot Orbán, Trump és a konzervatívok végzik)
- Illetve, hogy az iszlámra hivatkozva a keresztények ellen uszítsák az embereket (ezt a feladatot az USA-ból finanszírozott szaúdi vahabiták végzik)
- És, hogy a liberalizmusra hivatkozva uszítsák az embereket a keresztények ellen (ezt a feladatot végzik Sorosék, és a többi liberális)
És miközben a keresztények és a muszlimok egymást gyilkolják, a harmadik csoport (nem írom le kik) pedig csak röhögnek a markukba és közben uralkodnak felettünk.
Orbán, Trump, Soros meg a többi haverjaik meg a Harmadik Csoporttal együtt jót röhögnek.
Kedves Kérdező!
Mivel semmilyen konkrétumot nem írtál le, így akár még provokatív is lehet a kérdés...
Mivel nem tudom, mit takar ez a "Soros György tervei" kifejezés, hát beírtam a jóbarátomnak (gugli). Érdekeset találtam erről a témáról:
" Végre elárulta a kormány, hogy mi is az a Soros-terv
Emailben küldték el Szél Bernadettnek.
Korábban a témában:
Jeszenszky Géza: A kormány lenézi a magyar választókat
Mennyi igaz a Soros-tervből és a nemzeti konzultációból?
Hét kérdés szerepel majd a Soros-terves nemzeti konzultáción
Szeptember végén közérdekűadat-igénylést nyújtott be az LMP-s Szél Bernadett a kormánynak, hogy kikérje az állítólagos Soros-tervet, azért, hogy pontos képe legyen arról, mire hivatkozva hirdette meg az újabb nemzeti konzultációt a kormány. Szinte napra pontosan egy hónappal később az ellenzéki miniszterelnök-jelölt e-mailt kapott választ az igénylésre, amelyet a Facebook-oldalán nyilvánosságra is hozott.
Azonban ha valaki egy részletes és koherensen összerakott tervre számít, az némileg csalódni fog. A kormány által Soros-tervnek nevezett írás ugyan pontokra van szedve, de azt a kormány több internetes forrásból rakta össze.
Az állítólagos tervben sok újdonság nincs, a főbb pontjait, miszerint Soros György arra készül, hogy állítólag, hogy évente 1 millió bevándorlót telepítsen Európába, illetve nem állítana be felső létszámkorlátot a bevándorlók szétosztására, és még a határzárakat is lebontaná, a kormány már nagyon sokszor elmondta.
' A fenti tények világosan alátámasztják a Soros-terv létezését, mint ahogy azt is, hogy sokan dolgoznak a végrehajtásán, '
írták a válaszban, ezzel szemben még a hivatkozott források többsége is 2015-ös, de a legfrissebb hivatkozás is 2016-os. Főleg egy, Soros György által két évvel ezelőtt esszére hivatkozik, amelyben Soros arról elmélkedett, hogy milyen lehetőségei lehetnek a menekültkrízis megoldásának.
A hivatkozásokon kívül a kormány semmilyen konkrét bizonyítékot nem mutat be a válaszában arra, hogy ezt az állítólagos tervet hogyan, mikor és ki hajtaná végre.Helyette a kormány arra hivatkozik, hogy Szél párttársa, Meszerics Tamás EP-képviselő megszavazta a migránsáramlatok kezeléséről szóló állásfoglalást, így ő minden bizonnyal tud a Soros-tervről. Hozzátették azt is, hogy az LMP részéről felelőtlen magatartás a Soros-terv létezésének letagadása."
Forrás: [link]
Nos nekem ennyi elég is ahhoz, hogy azt mondjam - már megint az értelmetlen viták.... Azt hallottam, hogy valaki azt mondta, hogy valakitől hallotta, hogy az olvasta, hogy Soros György mit mondott? Valaki keresse meg Soros Györgyöt, hogy írja már meg nekünk, mire gondol a költő.
Köszi
@7
"Helyette a kormány arra hivatkozik, hogy Szél párttársa, Meszerics Tamás EP-képviselő megszavazta a migránsáramlatok kezeléséről szóló állásfoglalást, így ő minden bizonnyal tud a Soros-tervről."
Elsírom magam! Elképzeltem, hogy röhögtek, amikor megkapták a választ.
@6
"És miközben a keresztények és a muszlimok egymást gyilkolják, a harmadik csoport (nem írom le kik) pedig csak röhögnek a markukba és közben uralkodnak felettünk. "
Az lenne a keresztény értékrend szerint való, hogy idehívunk embereket egy ellenséges kultúrából, ami uralkodni akar felettünk, munka nélkül eltartjuk őket sokkal jobban, mint ahogy otthon élnének munkából, és nekik itt semmit se kellene tenniük? Na ne röhögtess!
A keresztény értékrend szerint:
* Lehetőleg helyben kellene segíteni. Az irgalmas szamaritánus sem vitte haza a sérült zsidót.
* A keresztény értékrendhez hozzátartozik a munka. Nem lenne szabad anélkül annyit fizetni nekik, amit ők elvárnak, és amennyi nemcsak az ő hazájukban jó kereset, hanem itthon is. A te havi jövedelmed eléri a 300 eurót?
* Nem vagy köteles egy ellenséges kultúrát befogadni, hogy utána az uralkodjon rajtad. Ha nem lenne ellenséges, akkor tiszteletben tartanák a mi kultúránkat, és tekintenék hadizsákmánynak a nőket, akik nem az ő kultúrájukban megszokott módon öltöznek. Tanulj a történelemből!
Soros nem a keresztény értékrendet követi, hanem a saját ideológiáját. Tervét egy cikkben írta le, Ez az én tervem címmel.
"Tervét egy cikkben írta le, Ez az én tervem címmel."
Link? - vagy ez is csak hallomásból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!