Kérlek vizsgáld meg magadat! Könnyen ki tudod fejezni közeli hozzátartozóidnak, idegeneknek, Istennek, az irántuk érzett háládat?
Egyáltalán felvetődött már benned a hála adás szükségessége,igénye?
Tapasztalatom szerint,a hálaadás minden esetben jó érzést kelt bennem,még akkor is,ha az rutinná vált számomra,akár akkor is,ha az általam telefonon hívott fél meghallgatott.
Igazán rejtély számomra,hogy ezt a kiváló deszertet-életünk édes falatkáit-miért nem fogyasztják sokan,és gyakrabban!
Ezek teszik ragyogóbbá napjaimat,s ettől nézek boldogan,nyugalommal az ismeretlen homályában bujkáló holnap felé.(reményt ad)
Neked van ötleted,e rejtély feloldására?
Te rendszeresen gyakorlod a hálaadást?
8.Hsz!
Megértelek.
42 éves koromig nem ismertem a kiwi,gránátalma,avokádó ízét,mert nálunk nem árulták.
Ahol élek,az év minden szakában kapható elérhető áron.Mivel azt tapasztaltam,hogy finom,tápláló csemegék,rendszeresen fogyasztom már.
Kérlek,kóstold meg te is a hálaadás finom,tápláló gyümölcsét,és élj vele minél sűrűbben!(Nem összekeverendő,az üzlettel,amikor annak adsz hálát,aki neked is kifejezi a háláját!)
Dél-Kaliforniában,-a közlekedésben-rendszerint beengednek a másik sávba,ha jelzed szándékod.Néha-bocsi,rendszerint-sietek,és kihasználom a -rendszerint-üres kijárati sávokat,és a lekanyarodás előtt visszakéredkezek a továbbmenőbe.(Ilyet,amerikai ritkán csinál.)Én,rendszerint megköszönöm,ha dudálás nélkül beengedtek.Nos,az amerikaiak erre is értetlenül reagálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!