Tényleg akkor halunk meg, amikor teljesítettük "küldetésünk", vagy vagy ez is a szabad akarat folyamata?
Most gondolj bele hogy a majomból lett az ember!
Gondold végig hogy ez tényleg észszerű??
Mert ez olyan nagy baromság amit az ördög hitet el mindenkivel!!sajnos
pl.:ha a majomból van az ember akkkor pl. a majom miből lett???
és ez a csodálatos világ csodálatos természeti csodákkal van körülvéve az is a majomból lett???
a hangya miből lett???majomból???
NEM.
Isten teremtette az egész világot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Bibliában megvan írva!!!!!!!!!!
A Biblia egy hatalmas út mutató az egész emberiség számára hogy hogyan kéne élnünk hogyan lehetnénk boldogak
Isten megteremtett minket.Isten minden embernek adott 70-80 évet hogy éljen és utána a világi ember az meghal és pokolba kerül az aki nem hisz Istenben és az Ő egyszülött fiában.
De akik hisznek Ő benne annak örök élete lesz.És ezek az emberek nem meghalnak hanem elköltöznek Istenhez a Mennyországba és ott örök életük lesz boldogságban hatalmas nagy szeretetben.
Azok akik meg nem hittek benne a pokolban fognak égni és szenvedni.
Az előttem szólónak. Én is hiszek, abban amiben te, és egyet is értek vele, de szerintem ennyire fanatikusan vallásosnak sem szabad lenni.
Nagyon kioktatóan írsz. Ez egy fórum, és itt mindenkinek joga van a vélemény nyilvánításhoz még akkor is, ha ez nem egyezik a tiéddel.
Azért, mert te hiszel valamiben, még nem jelenti azt, hogy azt a másik embernek el kell fogadnia.
Arra kérlek, légy szíves a véleményedet egy kicsit talán finomabban megfogalmazni legközelebb. :)
"a hangya miből lett???majomból???
NEM.
Isten teremtette az egész világot!!!!!! "
aha, és akkor Istent ki teremtette??
Isten, mivel nem teremtmény, hanem Teremtő, így őt nem teremtette senki.
A végtelen fogalmát sem értjük, mégis használjuk ezt a szót. Mivel az ember az agyának csak a 10 %-át tudja kihasználni, ezért sok dolgot még nem értünk egyelőre. Így azt sem értjük, hogy Istent ha nem teremtette senki és semmi, akkor hogyan tud létezni. Ez olyan, mint a végtelen fogalma. Mi ehhez kicsik vagyunk.
Nekünk embereknek -szerintem - nem azzal kell foglalkoznunk, hogy Istent ki teremtette, vagy teremtette-e egyáltalán, hanem azzal, amit mi meg tudunk érteni. Miért vagyunk itt a földön, miért öregszünk és halunk meg? stb., a Biblia erre pontos választ ad.
Meddő vitákba, pedig nem szeretnék belefolyni,mert annak semmi értelme.
Ez egy fórum, ahol mindenki elmondhatja a véleményét az adott témában, de semmiképpen sem arra való, hogy hitvitát nyissunk, vagy egymás nézeteit felülbíráljuk,lehúzzuk.
Egyébként, pedig az evolúció sem logikusabb, mint a Teremtés. Csak úgy a semmiből nincs semmi. Ezt mindannyian tudjuk. Egy székből nem lesz soha szék, ha fa nincs, és nincs, aki a fából széket készít.
Ha meg UFOK által vagyunk a földön, akkor ki teremtette az UFO-kat? Mindig ugyanoda lyukadunk ki.Szerintem még mindig több logika van a teremtésben, mint az evolúcióban. De ez nézőpont kérdése.
én vagyok az aki ebben az idő pontban írta a levelet:11-04 12:16
elnézést kérek nem akartam senkit se megsérteni, kioktatni és a hitével kapcsolatos dolgokat lehurrogni
hirtelen felindulásból írtam és szeretnék mégegyszer bocsánatot kérni
ez az én véleményem és tényleg nem akarok senkivel se vitába keveredni a hitével kapcsolatban
amúgy ha azt elhisszük hogy van ilyen meg olyan kis atom molekula meg stb. amit szabad szemmel nem látunk, de mégis hiszünk a létezésében akkor miért ne pont Isten létezésében is hinnénk???!!!
"a hangya miből lett???majomból???
NEM. "
úristen
nem... a hangya nem a majomból lett ugyanis az evolúció nem visszafele fejlődik...
a hangya a földtörténeti ókorban alakult ki a többsejtű eukariótákból
ennyit a bioszról || emellett persze nem kizárt hogy valamilyen küldetésünk van a Földön
Nem hiszek az ilyesmikben, ennek a kérdésnek meg szerintem semmi értelme. Miután megszülettél az a küldetésed, hogy élj. Az ezt elvégezted, akkor haltál meg. Ennyi.
Ha meg valami komolyabb előre "megírt" dologra gondolsz, de nem tudod mi az, akkor minek keresni. Talán találsz valamit, de nem lehetsz benne biztos, hogy amit találtál az ami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!