Provokatív kérdés: keresztények, szoktatok sportolni?
Figyelt kérdés
2018. jan. 12. 19:18
11/27 A kérdező kommentje:
Én is pont ugyanezt írtam.
2018. jan. 12. 21:28
12/27 A kérdező kommentje:
Valami olyasmire gondolok, hogy úgy tudom, egy kereszténynek/keresztyénnek nem fontos az egészség, az egészséges életmód, a sport. Sőt, bálványimádás lényegében, persze kivétel, ha ez a "munkája", tehát élsportoló.
2018. jan. 12. 21:30
13/27 anonim válasza:
Tessék, itt egy katolikus pap, konditerembe jár. :)
Mért lenne bálványimádás a sport? :o A testünk a Szentlélek temploma, fontos "karbantartani".
14/27 anonim válasza:
Sűrű a munka és nehéz. Ha ez sportnak számít akkor igen. 200 és 300 kg-os gránitlapok emelgetése (4 ember egyszerre) eléggé megedzi az embert. 83 kg-ról fogytam 5 hónap alatt 72-re. Mondhatni erősebb lettem de nem a legkellemesebb sport.
15/27 A kérdező kommentje:
Nem semmi.
2018. jan. 12. 21:49
16/27 Andizsuzsi válasza:
"úgy tudom, egy kereszténynek/keresztyénnek nem fontos az egészség"
Ez nem provokáció, hanem butaság.
17/27 anonim válasza:
Sziasztok,
Keresztény vagyok, és rendszeresen sportolok. Templomba nem járok, keresztény gyülekezetbe szoktam járni.
18/27 anonim válasza:
Egyetértek Andizsuzsival, bár én ezt a marhaságot nem neveztem volna ilyen finoman butaságnak. Honnan szedtek ennyi idiótaságot?
19/27 A kérdező kommentje:
Pont fiatalokkal teli gyülekezetben nagyon ez jött le.
2018. jan. 13. 07:53
20/27 anonim válasza:
Akkor most nem a keresztényekre, hanem a fiatal keresztényekre gondolsz? ÉS nem lehet, hogy általában a fiatalok sportolnak kevesebbet, így nem jellemző a keresztény szűrő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!